IT Security, Kurser, Nyheter

FireEye Mandiant - Learnings from the frontlines

Ransomware-attacker ses som en av de topp 5 största ekonomiska hoten mot företag idag. FireEye Mandiant vill därför dela med sig av sin expertis och bjuder nu in dig till att delta i sin utbildningsserie Learnings from the Frontlines. Uppdelat på 4 sessioner ger experter dig insikt i de stora globala hoten, deras taktik, teknik och tillvägagångssätt samt de steg du behöver för att identifiera och minimera skadan av attackerna. Utbildningen avslutas med en livesimulation av en ransomware-attack där du guidas igenom de olika stegen.

Anmälan är gratis: Delta i hela serien eller bara de steg som möter just dina behov!

Ransomware series
4:e mars @ 11.00 CET
Attacker’s Top Choice for Cyber Extortion

Konsekvenserna av en ransomware-attack inkluderar både tekniska och icke-tekniska utmaningar och kan vara förödande för en organisations verksamhet. I Steg 1 kommer det bl.a. diskuteras direkta och indirekta ekonomiska konsekvenser och hur traditionella ransomware-metoder inte längre är effektiva.

11:e mars @ 11.00 CET
The Ongoing Scourge

Developments in the Threat Landscape and the Benefits of an Intelligence-led Approach

I Steg 2 får du lära dig mer om de viktigaste trenderna inom ransomware, hur organisationer proaktivt kan stärka sina försvar och mervärdet av en intelligensledd strategi.

18:e mars @ 11.00 CET
Learning from the Worst

What Emulating Ransomware Groups with Red Team Operations Can Show About the Real State of Defenses

I Steg 3 delar FireEye Mandiants experter med sig av resultaten de fått av Threat Intel-operationer där de tänkt sig in i rollen av en ransomware-attack för att hitta svagheterna inom verksamheter. Resultaten från dessa kan hjälpa dig att stärka ditt eget försvar.

25:e mars @ 11.00 CET
Enter the Live Arena

Live the Experience and Discover How You Will React

Steg 4 är en interaktiv session där du guidas genom en simulerad ransomware-attack och får vägledning kring beslut du kan tänkas behöva fatta. Kommer du betala, försena eller ignorera? Är du redo att ta riskerna och titta på de möjliga resultaten? Det här är något du inte får missa!