IT Security, Kurser

FireEye onlinekurser 2020

24 april 2020. Under rådande omständigheter har alla former av event med fysiska sammankomster av naturliga skäl ställts in - men det gäller inte för onlinekurser. FireEye arrangerar under året ett flertal intressanta och instruktörsledda onlinekurser där du får hands-on utbildning inom en rad aktuella säkerhetsområden. Se mer information om kurstillfällena nedan.

Kurstillfällen 2020

Här har vi samlat FireEye/Mandiants kommande kurstillfällen under 2020.
Se till att hålla dig uppdaterad genom att besöka FireEyes kurssida.

Date
Course title
Duration
Time
Location
June 8 – 12, 2020 Network Traffic Analysis 5 days 8:00am – 12:00pm BST
(3:00pm – 7:00pm SGT)
Online (EMEA & APAC) Register
June 8 – 12, 2020 Network Traffic Analysis 5 days 8:00am – 12:00pm PDT
(4:00pm – 8:00pm BST)
Online (Americas & EMEA Evening) Register
July 20 – 22, 2020 FireEye Alert Analysis and Endpoint Investigations 3 Days 9:00am – 5:00pm BST Online Register
October 19 – 21, 2020 FireEye Alert Analysis and Endpoint Investigations 3 Days 9:00am – 5:00pm GMT Online Register

 

Du hittar fler kurstillfällen och mer information hos FireEye.

Kontakta oss

Har du frågor om FireEyes kurser eller behöver produktrådgivning? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort, eller hör av dig direkt på:

Telefon: +46 8 1244 10 50
E-mailsales@secdatacom.se