IT Security, Nyheter

Kemp lanserar nya funktioner för Citrix Virtual Apps & Desktops

Kemps lösningar för lastbalansering, LoadMaster, erbjuder nu stöd för optimering och säkerhet av Citrix Virtual Apps & Desktops (även känt som Citrix StoreFront). De nya och förbättrade funktionerna i LoadMaster hjälper Citrix-kunder att på ett enklare sätt säkerställa resiliens, prestanda och skalbarhet för deras virtuella infrastruktur, till en bråkdel av kostnaden för att implementera Citrix ADC (NetScaler).

Maximal pålitlighet och tillgänglighet

Citrix Virtual Apps & Desktops är en populär lösning för hosting och leverans av applikationer till fjärranvändare med olika typer av endpoints. De nya och förbättrade funktionerna i Kemps LoadMaster innebär därför möjlighet ersätta Citrix ADC (NetScaler) i nya kundcase eller vid supportförnyelse, i många fall med ett fördelaktigt erbjudande som sänker kostnaderna för kunden. 

Lösningen kommer som en Application Template (samt tillhörande Deployment Guide) som finns tillgänglig för nedladdning redan idag.

Läs Kemps pressrelase

Bli certifierad på Kemp!

Visste du att Kemp har öppnat upp en utbildningsportal för partners? Här hittar du både säljinriktade och tekniska on-demand-kurser och certifieringar som kan underlätta ditt arbete och höja din kompetens:

• Kemp Certified Sales Professional Training
• Kemp Certified Technical Professional Training

Vill du veta mer om Kemp LoadMaster?

Vi hjälper dig gärna med produktinformation, goda råd och prisförslag. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort, eller hör av dig direkt på:

Telefon: +46 8 1244 10 50
E-mailsales@secdatacom.se