Nätverk, Nyheter

Kemp vinner utmärkelse för Metered Licensing

Den 2:a maj kröntes vinnarna av 2019 års upplaga av Network Computing Awards. Vår leverantör Kemp Technologies tilldelades utmärkelsen "Cloud Based Solution of the Year" för den flexibla och kostnadseffektiva licensmodellen Metered Licensing. Grattis till Kemp - och till alla våra partners som har möjlighet att erbjuda sina kunder pålitlig och stabil load balancing utan onödiga kostnader.

Vad är Metered Licensing?

Metered Licensing är en licensmodell som erbjuder ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt för verksamheter att implementera Kemps lösningar för applikationsleverans. Istället för att licensera individuella instanser mäter Metered Licensing aggregerad throughput för alla load balancers i miljön – och tar endast betalt för den kapacitet som används.

Kunden behöver inte riskera att betala för resurser som inte används utan kan växa i egen takt och samtidigt vara säker på att upprätthålla en stabil och pålitlig applikationsleverans. Med Kemp kan ett obegränsat antal load balancers implementeras, med obegränsad troughput, endast till priset av den faktiska användningen.

Vill du veta mer
om Kemp?

Kemp levererar pålitlig, stabil och kostnadseffektiv load balancing för alla miljöer. Genom att erbjuda en dedikerad load balancer/ADC för varje applikation eller mikroservice i miljön minskar Kemp sårbarheten i nätverket jämfört med traditionella lösningar. Du får tillgång till ett obegränsat antal load balancers, med obegränsad throughput – och du betalar endast för vad du använder med Kemps prisbelönta Metered Licensing.

Kontakt

För mer information om hur Metered Licensing fungerar eller frågor som rör andra lösningar från Kemp Technologies, tveka inte att kontakta oss.