Event, Nyheter

Learn & Lunch
med Opengear

6 mars 2024 | 11.00 till 13.00 | Solna

Tillsammans med Opengear bjuder vi på SEC DATACOM in till en lunchsittning, där du kan höra mycket mer om The Network Resilience Platform från Opengear.


Keeping the Network Running, All the Time

Förmågan att tillhandahålla och upprätthålla en acceptabel servicenivå inför fel som utmanar normal verksamhet. Mer än att bara förbättra drifttiden eller bygga in redundans, Opengear Network Resilience Platform lägger till ett lager av intelligens till ryggraden i ett företag – IT-infrastrukturen.

I en oberoende undersökning av IT-ledare sa 49 % att nätverksresiliens var deras första prioritet.

Redundant Isn’t Resilient
Redundans är en viktig del av pusslet och tillförlitligheten hos ett datacenter är starkt beroende av backup-generatorer, tillgänglig ersättningshårdvara och sekundära nätverksanslutningar. Men även om redundans är en del av lösningen, är det inte den enda vi behöver ta i beaktande. På mindre platser och på satellitkontor är det sällan kostnadseffektivt att bygga in redundans. Och utan teknisk personal på plats är möjligheten att övervaka, hantera och sanera IT-infrastrukturen på distans ett betydande tillägg till en motståndskraftig lösning.

Smart Out-of-Band-hantering gör det möjligt för nätverkstekniker att på ett säkert sätt komma åt kritiska enheter från en central plats, för att förutse och åtgärda problem utan att skicka en tekniker till platsen.

Datum:
6 mars

Tid:
11:00

Plats:
SEC DATACOM
Sjölängan, Hufvudsta Gård, Solna

Agenda

Tidspunkt Beskrivelse
11:00 Opengear intro!
SMF will be launched Mid February
Keeping the Network Running, All the Time.
Lunch
Solution overview
Live demo of solution
Q&A
13:00 Avslutning