Partner

BlackBerry

Pålitlig Unified Endpoint Security och Unified Endpoint Management

Pålitligt skydd och enkel administration för alla
typer av enheter

BlackBerrys vision är att säkra en uppkopplad framtid som du kan lita på. Med den nya plattformen BlackBerry Spark levererar BlackBerry en pålitlig Zero Trust-arkitektur med heltäckande lösningar för Unified Endpoint Security (UES) och enklare administration genom kraftfulla verktyg för Unified Endpoint Management (UEM).

Plattformen BlackBerry Spark är slutprodukten av den integration av AV-teknologier från Cylance som påbörjades i och med uppköpet år 2019.

Med plattformen erbjuder BlackBerry en samlad arkitektur för enhetshantering, kombinerat med AI-driven detektion, prevention och respons för alla typer av endpoints, fasta eller mobila, över hela organisationen.

BlackBerry Spark erbjuder det bredaste utbudet av säkerhetsfunktioner och oöverträffat skydd för hela spektrumet av enheter, system och applikationer som är kritiska för verksamheter idag.

BlackBerry Spark Suites

BlackBerry Spark erbjuder verktyg för synlighet och säkerhet för alla typer av endpoints, system och applikationer. Plattformen kombinerar AI,
Machine Learning och automationstekniker för att leverera pålitligt och innovativt skydd mot cyberhot.

Unified Endpoint Security & Management
BlackBerry Spark

BlackBerry Spark Suite inkluderar alla funktioner från BlackBerry Spark UEM Suite och BlackBerry Spark UES Suite för att erbjuda en samlad lösning för din organisations behov av Unified Endpoint Security och Unified Endpoint Management. Plattformen erbjuder en av marknadens mest heltäckande lösningar för säkerhet och administration som ger överblick över medarbetare, enheter, nätverk, applikationer samt möjliggör automatisering av processer.

Tack vare prenumerationsmodellen slipper man stora investeringar och kan förutse sina kostnader över året. Med andra ord, en lösning som adresserar aktuella och framtida behov men som växer med organisationen i den takt som krävs.

Unified Endpoint Security
BlackBerry Spark UES

BlackBerry Spark UES Suite erbjuder komplett säkerhet som skyddar dina användare och enheter. Plattformen inkluderar AI-driven Endpoint Protection (EPP), Endpoint Detection and Response (EDR), User & Entity Behavior Analysis (UEBA) samt nästa generationens Mobile Threat Defense (MTD) som motverkar intrång effektivt och hjälper organisationer att freda sig mot sofistikerade hot.

Plattformen bygger på en Zero Trust-strategi som täcker in hela spektrumet av verksamhetens enheter, ägarmodeller, nätverk, applikationer och människor. Genom kontinuerlig autentisering av användare och dynamisk anpassning av säkerhetspolicys levererar Spark UES dessutom en “Zero Touch”-upplevelse som förbättrar säkerheten utan att störa användarnas upplevelse.

Unified Endpoint Management
BlackBerry Spark UEM

Ge medarbetare möjlighet till flexibelt arbete där även privata enheter kan bli en del av verksamhetens infrastruktur, utan att säkerheten äventyras. BlackBerry Spark UEM Suites är en samlad plattform som bidrar till att strömlinjeforma administrationsprocesser för enheter, applikationer, filer och användare. Det gör användarna mer nöjda och effektiva samtidigt som IT-administratörer kan spara resurser.

BlackBerry levererar lösningar till företag som har mycket omfattande säkerhetskrav, en komplex mobil infrastruktur och mycket krävande policy- och lagkrav att förhålla sig till. Även om din organisation inte har så rigorösa behov kan du vara säker på att med BlackBerry Spark UEM Suites får din organisation en lösning som är att lita på.

 

 

BlackBerry Spark Suites för Unified Endpoint Security och Management

Se en kort video som ger en introduktion till BlackBerry Spark – en plattform med verktyg för synlighet, administration och säkerhet för alla typer av endpoints, system och applikationer.

Produktområden

Unified Endpoint Security (UES), Internet of Things (IoT), Device Security, Unified Endpoint Management (UEM)

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med BlackBerry är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE