Partner

Kemp Technologies

Pålitlig, stabil och kostnadseffektiv
lastbalansering för alla miljöer

Kemp gör det enkelt att optimera, analysera
och säkra applikationer - överallt

Dagens ombytliga IT-behov för med sig att många organisationer har verksamhetskritiska applikationer utlokaliserade på flera olika plattformar. Samtidigt är nätverket som ska leverera applikationerna fortfarande sårbart, hårt belastat och värsta fall opålitligt. Det märks i applikationsleveransen och kan bli en riktig huvudvärk för både användare och administratörer.

Hur garanterar man en stabil och säker applikationsleverans? Med Kemp kan du glömma den traditionella uppsättningen med att samla alla applikationer på en enda kritisk load balancer.

Kemps revolutionerande design minskar sårbarheten genom att erbjuda en dedikerad load balancer/ADC för varje applikation eller mikroservice i miljön. Du får tillgång till ett obegränsat antal load balancers, med obegränsad throughput – och du betalar endast för vad du använder med Kemps prisbelönta Metered Licensing.

Dessutom – Kemps load balancing kan användas virtuellt, som hårdvara eller cloud-native för att erbjuda maximal flexibilitet för miljöer av alla slag: multi-cloud, private cloud, container och service mesh.  

IT Security, Nyheter
Kemp lanserar nya funktioner för Citrix Virtual Apps & Desktops
Kemps lösningar för lastbalansering, LoadMaster, erbjuder nu stöd för optimering och säkerhet av Citrix Virtual Apps & Desktops (även känt som Citrix StoreFront). De nya och förbättrade funktionerna i LoadMaster hjälper Citrix-kunder att på ett enklare sätt säkerställa resiliens, prestanda och skalbarhet för deras virtuella infrastruktur, till en bråkdel av…
Nätverk, Nyheter
Kemp vinner utmärkelse för Metered Licensing
Den 2:a maj kröntes vinnarna av 2019 års upplaga av Network Computing Awards. Vår leverantör Kemp Technologies tilldelades utmärkelsen "Cloud Based Solution of the Year" för den flexibla och kostnadseffektiva licensmodellen Metered Licensing. Grattis till Kemp - och till alla våra partners som har möjlighet att erbjuda sina kunder pålitlig…

Bli certifierad på Kemp!

Visste du att Kemp har öppnat upp en utbildningsportal för partners? Här hittar du både säljinriktade och tekniska on-demand-kurser och certifieringar som kan underlätta ditt arbete och höja din kompetens:

• Kemp Certified Sales Professional Training
• Kemp Certified Technical Professional Training

Produktområden

Hardware Load Balancing, Virtual Load Balancing, Application Delivery Controllers, Reverse Proxy, Internet of Things, Multi-Cloud

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Kemp är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE