Partner

Kemp Technologies

Pålitlig, stabil och kostnadseffektiv
load balancing för alla miljöer

Kemp gör det enkelt att optimera, analysera
och säkra applikationer - överallt

 

Dagens ombytliga IT-behov för med sig att många organisationer har verksamhetskritiska applikationer utlokaliserade på flera olika plattformar. Samtidigt är nätverket som ska leverera applikationerna fortfarande sårbart, hårt belastat och värsta fall opålitligt. Det märks i applikationsleveransen och kan bli en riktig huvudvärk för både användare och administratörer.

Så hur garanterar man en stabil och säker applikationsleverans? Med Kemp kan du glömma den traditionella uppsättningen med att samla alla applikationer på en enda kritisk load balancer.

 

Kemps revolutionerande design minskar sårbarheten genom att erbjuda en dedikerad load balancer/ADC för varje applikation eller mikroservice i miljön. Du får tillgång till ett obegränsat antal load balancers, med obegränsad throughput – och du betalar endast för vad du använder med Kemps prisbelönta Metered Licensing.

Dessutom – Kemps load balancing kan användas virtuellt, som hårdvara eller cloud-native för att erbjuda maximal flexibilitet för miljöer av alla slag: multi-cloud, private cloud, container och service mesh.

 

Nätverk, Nyheter
Kemp vinner utmärkelse för Metered Licensing
Den 2:a maj kröntes vinnarna av 2019 års upplaga av Network Computing Awards. Vår leverantör Kemp Technologies tilldelades utmärkelsen "Cloud Based Solution of the Year" för den flexibla och kostnadseffektiva licensmodellen Metered Licensing. Grattis till Kemp - och till alla våra partners som har möjlighet att erbjuda sina kunder pålitlig…

Kontakt

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Kemp Technologies är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation eller att sätta upp ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE