Partner

Mimosa

Making Fiber-Fast Fixed Wireless a Reality

Fibersnabb uppkoppling även i tuffa miljöer

Mimosa levererar suverän trådlös uppkoppling även i utmanande miljöer. Den framgångsrika och prisbelönta teknologin kan beskrivas som en hybrid mellan fiber och trådlös infrastruktur. Med fiberns styrka och hastighet, men utan kabel. Det gör Mimosa till ett kostnadseffektivt val för avlägsna eller utmanande miljöer som kräver stabil uppkoppling.  

Mimosas nätverkslösningar är utvecklade för både Point-to-Point och Point-to-Multipoint installationer. Det ökar kapaciteten i nätverket och säkrar god signal till användarna. I produktutbudet finns länkar för både små, mellanstora och långa avstånd. Mimosa har dessutom utvecklat en komplett molnlösning för enkel nätverksadministration.

Mimosa B5-Lite

Prisbelönta B5-Lite är en enkel, snabb och prisvärd lösning, optimal för mindre avstånd som industriområden, sjukhusbyggnader eller universitetsområden. B5-Lite är rustad för att klara utsatta miljöer och levererar upp till 750 Mbps med under 1 ms latens. Dessutom kommer B5-Lite som ett komplett kit, inklusive integrerade antenner, kompakta väggfästen och valbart pole mounting kit.

Mimosa C5c

Mimosa C5c är en flexibel klientradiolösning för korta och långa distanser, som fungerar både som Point-to-Point och Point-to-Multipoint. Med C5c finns flera antennlösningar för enkel anpassning till din specifika miljö. Anslut en dubbelpolariserande antenn för att möjliggöra ännu längre räckvidd och montera enkelt C5c på byggnaden eller på en befintlig antenn.

Mimosa Cloud Tools

Mimosa har utvecklat ett molntjänst där du enkelt kan designa och administrera ditt nätverk för att kunna erbjuda den stabilitet och hastighet dina användare behöver. Med Mimosa Cloud Tools kan du bland annat bevaka enhetsstatistik, se spektrums-data och skapa egendesignade rapporter för nätverksstatistik.    

Produktområden

Point-to-Point Backhaul Solutions, Point-to-Multipoint Access Solutions, Rural Wireless, Antennas, Cloud Services

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Mimosa är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE