Partner

MobileIron

Skydd, övervakning och administration av smartphones & tablets

MobileIrons marknadsledande Mobile Device Management skyddar verksamhetskritiska data utan att offra användarvänligheten.

MobileIron utmärker sig med sin starka IOS-integration

Övergången till ett mobilt samhälle ställer krav på organisationer att skapa mobilitet i arbetet. För det behövs bra verktyg som är kompatibla med alla enheter, oavsett underliggande operativsystem. Användarna kräver i allt större utsträckning också möjlighet att använda sina egna enheter för allt från privat bruk till arbetsrelaterad kommunikation. Givetvis ställer detta höga krav på funktionalitet och säkerhet.

MobileIrons plattform skyddar medarbetares information oavsett vart den befinner sig; i datacentret, i molnet, i applikationer, på mobila enheter – eller i rörelse mellan dem. Oavsett om ni använder egna eller företagsägda mobila enheter i arbetet kan IT-administratörer enkelt konfigurera, övervaka och administrera samtliga enheter och appar, vart som helst i världen. 

Ni sätter policyn själva för användarna, ingen integritet riskeras och inga företagsdata blir exponerade.

Nära samarbete med leverantörer av mobila enheter, operativsystem och applikationer gör MobileIron till en stjärna på bred integration. Särskilt starka är MobileIron när det kommer till integration med IOS med bland annat en Enterprise App Store, genom vilken egenutvecklade appar kan rullas ut på enheterna. MobileIron integrerar dessutom med ett stort antal säkerhetsproducenter så som Check Point och FireEye. Lösningen finns både som molntjänst och som on-premise lösning.

Produktområden

Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM), SaaS, Mobile Security, BYOD, Enterprise Mobility, Security, Single Sign-On, Unified Endpoint Management

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med MobileIron är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE