Partner

Progress

Lösningar för drift och administration av komplex IT-infrastruktur

Kemp LoadMaster används främst för att jämnt fördela trafiken mellan flera servrar för att undvika överbelastning och säkerställa en effektiv användning av resurserna. Den distribuerar inkommande klientförfrågningar till de mest lämpliga servrarna baserat på olika faktorer som belastning, svarstid, tillgänglighet etc. Detta förbättrar prestanda och tillförlitlighet hos applikationerna.

Flowmon är en ledande lösning inom nätverksövervakning och säkerhet. Det är en avancerad plattform som ger IT-administratörer djup insikt i sin nätverkstrafik, applikationsprestanda och säkerhetshändelser.

Lösningen hjälper till att identifiera och diagnostisera nätverksproblem, inklusive flaskhalsar, latens och paketförlust. Den erbjuder även avancerad hotdetektering och -förebyggande genom att analysera nätverksflöden för misstänkt beteende, skadlig kod, DDoS-attacker och andra säkerhetshot. Flowmon ger också realtidsvarningar och rapporter som hjälper till att snabbt reagera på säkerhetshändelser och nätverksproblem.

WhatsUp Gold är en av de ledande nätverkshanteringslösningarna. Lösningen tillåter IT-administratörer att övervaka och hantera nätverksinfrastrukturen, servrarna, applikationerna och enheterna i realtid.

WhatsUp Gold kan även integreras med andra verktyg och system, vilket gör det möjligt att automatisera uppgifter, utföra fjärradministration och implementera olika säkerhetsåtgärder.

WhatsUp Gold är hanteringsverktyget för IT-avdelningen som har en komplex nätverksinfrastruktur.

Progress Flowmon

Intelligent nätverksövervakning och trafikanalys

Flowmon möjliggör applikations- och nätverkssynlighet över lokala, publika och hybridmolnmiljöer. Flowmon ger nätverksadministratörer en komplett överblick över nätverkstrafiken, detaljerad insikt och orsaksanalyser.

 

Prova Progress Flowmon gratis i 30 dagar.
Prova en virtuell version av Flowmon (VMware, KVM, Hyper-V). Det är en komplett nätverksövervaknings- och säkerhetslösning där du redan efter 30 minuter efter installation får användbara data. Klicka på länken nedan för att beställa en gratis provperiod.

Förstärk din nätverkssäkerhet

Flowmons detektions- och responslösning möjliggör upptäckt av avvikelser och tidiga indikatorer på säkerhetsintrång som inte fångas upp av “traditionella” säkerhetslösningar. Flowmon använder både artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) för att avslöja eventuellt dolda skadliga aktiviteter.

 

Få en live-demo av Flowmon
Klicka på länken nedan för att beställa en live-demo och se själv vilka utmaningar lösningen kan lösa för dig.

Progress Kemp

Kemp gör det enkelt att optimera, analysera och säkra applikationer – överallt

Hur garanterar man en stabil och säker applikationsleverans? Med Kemp kan du glömma den traditionella uppsättningen med att samla alla applikationer på en enda kritisk load balancer.

Kemps revolutionerande design minskar sårbarheten genom att erbjuda en dedikerad load balancer/ADC för varje applikation eller mikroservice i miljön. Du får tillgång till ett obegränsat antal load balancers, med obegränsad throughput – och du betalar endast för vad du använder med Kemps prisbelönta Metered Licensing.

Kemp lanserar nya funktioner för Citrix Virtual Apps & Desktops

Kemps lösningar för lastbalansering, LoadMaster, erbjuder nu stöd för optimering och säkerhet av Citrix Virtual Apps & Desktops (även känt som Citrix StoreFront). De nya och förbättrade funktionerna i LoadMaster hjälper Citrix-kunder att på ett enklare sätt säkerställa resiliens, prestanda och skalbarhet för deras virtuella infrastruktur, till en bråkdel av… Klicka på länken nedan för att läsa mer.

 

Progress WhatsUp Gold

Effektiviserar och förenklar administrationen av komplex IT-infrastruktur

WhatsUp Gold är hanteringsverktyget för IT-avdelningen som har en komplex nätverksinfrastruktur. Här kan du identifiera och snabbt lösa eventuella problem i din hybrid IT-infrastruktur.

Med WhatsUp Gold får du en fullständig översikt över status och prestanda för dina applikationer, nätverksenheter och servrar, både i molnet och i ditt lokala datacenter.

Vill du veta mer?

Om du har några frågor eller vill ha en dialog om möjligheterna med Progress Flowmon, Progress WhatsUp Gold och/eller Progress Kemp, tveka inte att kontakta oss. Vi är redo att svara på tekniska frågor, pris- och leveransförfrågningar eller att träffa dig för ett icke-bindande möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.