Partner

Rapid7

Effektiv risk- och sårbarhetshantering med verktyg för visibilitet, analys och automatisering

Rapid7 minimerar säkerhetsrisker med verktyg för visibilitet, analys och automatisering

Rapid7 levererar data- och analysverktyg som hjälper IT-ansvariga att anamma en aktiv säkerhetsstrategi som minimerar sårbarheter i hela miljön. Kärnan i Rapid7’s ledande risk- och sårbarhets-hantering är plattformen Insight Cloud som erbjuder verktyg för visibilitet, analys och automatisering.

Med produkter som InsightVM och InsightAppSec m.fl. kan IT-ansvariga enkelt hantera sårbarheter, övervaka suspekta aktiviteter i nätverket, undersöka och stoppa attacker samt automatisera åtgärder. Det gör det enkelt att implementera en medveten och aktiv säkerhetsstrategi, anpassad för varje verksamhets behov.

Med Rapid7 behöver inte IT-säkerhet vara komplicerat. Produkter som InsightConnect möjliggör för säkerhetsansvariga att bygga automatiserade workflows, samordna olika IT-verktyg och automatisera tidskrävande åtgärder. Det frigör tid och effektiviserar säkerhetsarbetet.

Fördelen med Insight Cloud är också att det är enkelt att växa. När tekniken för datainsamling är installerad kan nya Insight-produkter enkelt läggas till efter behov. Dessutom integrerar Insight Cloud med existerande teknologier i miljön så att tidigare investeringar kan tas tillvara.

IT Security, Nyheter
Rapid7 InsightVM - en god investering
15 mars 2020. Nu kan du hjälpa dina kunder att reducera säkerhetsincidenter samtidigt som de kan få en ROI på upp till 342%. I en undersökning utförd av Forrester Consulting konstateras att Rapid7's teknologi för sårbarhetshantering, InsightVM, inte bara är ett effektivt säkerhetsverktyg utan också en god investering för den…
IT Security, Nyheter
Gartner utser Rapid7 till ledare i Magic Quadrant för SIEM 2020
Februari, 2020. Gartner har utsett Rapid7 till ledare i årets Magic Quadrant för Security Information and Event Management (SIEM), baserat på deras "completeness of vision" och "ability to execute". Läs mer och ta del av rapporten nedan.
IT Security, Nyheter
SEC DATACOM blir nordisk distributör för Rapid7
1 januari, 2020. SEC DATACOM har mångårig erfarenhet som värdeadderande distributör för Rapid7 i Danmark och Norge. Därför är vi glada att informera om att samarbetet nu har utvidgats till att innefatta även den svenska marknaden. Med start 1 januari 2020 kan vi erbjuda våra partners marknadsledande produkter för risk-…

Produktområden

Vulnerability Management, Penetration Testing, User Behavior Analytics, Compromised User Detection, Application Testing, Log Management, Automation, Analytics, Intrusion Detection

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Rapid7 är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE