Partner

ZYXEL

Smarta nätverkslösningar för små och
mellanstora verksamheter

End-to-end nätverkslösningar för skolor, hotell eller hemarbetsplatsen

  • SMB-marknadens bästa portfolio av gateways, stort utbud av VPN och UTM-lösningar
  • Hard Core Access Points med SMART-antenner som passar även tuffa miljöer
  • Stort utbud av switchar, däribland PoE-switchar med PoE+ till kameror och trådlösa lösningar
  • LTE-lösningar som kan användas som fail-over eller där kablage inte är möjligt
  • Cloud-plattformen Nebula för enkel och professionell administration av nätverkslösningar i molnet
Bli ZYXEL-partner
Zyxel Ally Programme

Zyxel Ally Programme (ZAP) är utvecklat med fokus på att ge dig och din verksamhet de fördelar och verktyg som behövs för att utveckla ditt Zyxel-erbjudande.

  • Upp till 12% rabatt på SMB-produkter
  • Massor av marknadsföringsresurser
  • Evenemang och utbildningar
  • Demoprodukter till bra pris
  • Exklusiv tillgång till utvalda kampanjer
Säkerhet
ATP - Next Generation Firewall

Zyxels nya ZyWall ATP Firewall är en serie med Smart Cloud Intelligens som ger ökad skydd mot angrepp på din infrastruktur. ZyWall kommer med funktioner som: – Cloud Machine Learning – Sandboxing – Multi-Layer Protection

Switching
NebulaFlex Switches

Zyxels nya Smart Switches (GS1920 og GS1930) kan antingen användas i stand-alone mode eller via Nebula Cloud där du enkelt kan konfigurera och administrera dina kunders nätverk. Lägg särskilt märke till den nya GS1920-8HP med hela 130W PoE+ Budget och 2 Combo-portar som är helt ljudlös. Perfekt för PoE-lösningar som accesspunkter, kameror och VoIP.

Nebula - enkelt och professionellt Cloud Network Management

Hantera dina kunders nätverk i molnet

Det är otroligt enkelt och intuitivt att komma igång. Du behöver endast en Zyxel Nebula produkt (gateway, switch eller accesspunkt) så är du redo.

Nebula är utvecklat för återförsäljare som vill erbjuda en MSP-plattform (Managed Service Providers) som levererar NaaS (Network as a Service). Den medföljande MSP-portalen gör det möjligt att styra flera nätverk i samma verktyg. Nebula kan också användas av verksamheter som önskar styra sitt eget nätverk i molnet.

Nebula Cloud & Nebula SD-WAN Services

Om du vill prova på Nebula så har SEC DATACOM givetvis demoutrustning som du kan låna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig vidare.

Nebula

Zyxels Nebula-produkter är rena cloud-produkter och kommer med 1 eller 3 års Pro Pack. NebulaFlex Pro fungerar både i Nebula med controller eller som stand-alone och kommer med 3 års Pro Pac. NebulaFlex fungerer både i Nebula och som stand alone men leveres utan Pro Pack. Alle enheter fungerar i samma molnplattform och kan kan mixas efter behov.

Forum

Utöver Zyxels supporttjänster finns också det mycket användbara Nebula Forum. Här kan du bland annat hålla dig uppdaterad med nyheter och diskutera tips och tricks med andra användare.

Naturligtvis är du också välkommen att kontakta oss på SEC DATACOM. Vi har en Nebula Test Setup och är redo att hjälpa dig.

Produktområden

Switch, WLAN, Security applicances, Networking, WiFi Systems, Router, Nebula, Security, Network Management

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med ZYXEL är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE