Partner

MAXHUB - Beyond Collaboration

Ansluter världen genom bättre kommunikation och samarbete.

Ett innovationsdrivet team!

MAXHUB fokuserar på att utveckla samarbetslösningar som förbättrar teamets kreativitet och produktivitet globalt genom att leverera avancerade audiovisuella teknologier och allt-i-ett-lösningar. MaxHub är en global ledare inom interaktiva display- och samarbetslösningar, inklusive pekskärmar och allt-i-ett-LED-väggar och -skärmar.

MAXHUB-ekosystemet fokuserar på en helhetslösning för kompletta scenarier. Från intelligenta interaktiva skärmar till förstklassiga UC-produkter, banbrytande allt-i-ett-LED och iögonfallande digital skyltning, samt mobila stativ för flexibelt arbete – We got you covered!

 

 

MaxHub

Vad levererar de?

  • Interaktiva plattskärmar
  • LED-skärmar
  • Kommersiella skärmar
  • Unified Communications
  • Tillbehör
  • Programvara

MaxHub portfolio

Utvalda produkter
Interactive Flat Panels

Genom att integrera funktioner från projektorer, whiteboard, reklamskyltar, datorer, mikrofoner, ljud osv. kan MAXHUBs interaktiva skärmar möta behoven för lokala möten och fjärrsamarbete.

Commercial Displays

Att ta enkelhet, säkerhet och flexibilitet till nya nivåer. MAXHUB:s kommersiella skärmlösningar gör varje team mer effektiva och varje möte mer produktivt.

LED Displays

MAXHUB all-in-one LED kompletterar produktutbudet och erbjuder en komplett portfölj av lösningar som täcker olika typer av displaybehov.

Vill du veta mer?

Om du har frågor eller vill ha en dialog om möjligheterna med MAXHUB, fyll i formuläret här och vi kontaktar dig så snart som möjligt!