Nyheter, Unified Communications

Gratis Poly RealConnect Service till Microsoft Teams

Många verksamheter har investerat i videoutrustning för konferensrum och möteslokaler som använder Skype for Business som kommunikationsplattform. Men i övergången till Microsoft Teams krävs antingen att utrustningen byts ut eller uppgraderas. Det kan vara en stor kostnad, särskilt för verksamheter med många enheter.

Lösningen stavas Poly RealConnect som är en molnbaserad interoperabilitetslösning som säkrar integration mellan videoenheter och Microsoft Teams. Nu erbjuder Poly (tidigare Polycom) denna tjänst helt utan kostnad fram till den 30 juni 2020. Passa på!

RealConnect till både nya och existerande kunder

Har du kunder som är på väg, eller redan har, implementerat Microsoft Teams kan du erbjuda dem RealConnect Service helt kostnadsfritt till utvalda enheter från Poly (tidigare Polycom).

Den enda förutsättningen är att enheterna är inköpta eller kommer att köpas genom en auktoriserad återförsäljare av Poly. Servicen är giltig fram till den 30 juni 2020.

Exempel: Om RealConnect Service installeras den 1 september 2019, kan kunden använda den helt utan kostnad i 10 månader. Följande enheter ingår i kampanjen:

  • Polycom RealPresence Group Series (300, 310, 500, 700)
  • Polycom Trio 8800 samt 8500 med Visual+ eller Visual Pro
  • Poly G7500

Så gör du för att få Poly RealConnect

Begär en kostnadsfri Poly RealConnect Service genom att ladda ned och fylla i denna Claim Form, vidare instruktioner finns i dokumentet. Nedan finner du också fler dokument med information om kampanjen för vidare läsning. Är det något du undrar, kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Relevanta dokument

Claim Form

RealConnect For Teams Promo Partner FAQ

RealConnect For Teams Promo Eligible Product List

Microsoft RealConnect Promotion Sales Battlecard

Kontakt

Vill du veta mer om Poly RealConnect, har frågor om kampanjen eller om någon annan produkt från Poly, tveka inte att kontakta oss.