Nyheter, Unified Communications

Senaste tillskottet från Poly: Studio X30 och Studio X50!

Poly har lanserat två kompakta och elegant utformade Video Bars i Studio X-serien. Upplev enkelhet utöver det vanliga med smidig uppkoppling oavsett vilken mötesplattform som används. Studio X30 och X50 är utformade för mindre möteslokaler men levererar imponerande ljudkvalitet, avancerade kamerafunktioner och trådlös innehållsdelning.

Dessutom är Studio X-serien utrustad med Polys innovativa Meeting AI - avancerade teknologier som radikalt förbättrar både ljud- och bildupplevelsen vid videomöten. Läs mer och jämför X30 och X50 nedan.

Poly Studio X30 och Studio X50

 

Optimerade mötesupplevelser med Polys Meeting AI

Du är säkert allt för bekant med störande bakgrundsljud under videokonferenser. Slamrande tangentbord, högljudda samtal i rummet bredvid, klickande kulspetspennor eller en oläglig renovering på våningen ovan – alla störningsmoment kan inte undvikas. Därför utvecklar Poly teknik som kan göra det åt dig.

Studio X30 och Studio X50 är utrustade med avancerad Meeting AI som bygger på innovativ maskininlärning. Teknologier som NoiseBlock och Acoustic Fence stänger ute störande bakgrundsljud och säkerställer att deltagarnas röster hörs klart och tydligt. Automatisk Framing och Tracking ser till att kameran sätter fokus på den som talar vilket skapar större närvaro och en mer levande mötesupplevelse.

Slipp besvärliga kablar med Poly TC8 touch controller

Poly har också lanserat en smidig kontrollenhet, Poly TC8 som gör det ännu enklare att bjuda in, ansluta och dela innehåll till videomöten. TC8 kommer i en slank design med en 8” high-resolution touchskärm och inbyggt gränssnitt för Zoom Rooms.

Med PoE behöver man inte dra mer än en kabel till bordet för att ansluta till videoenheten.

Poly TC8 control

Kompatibel med nästan alla plattformar

Studio X Family Platforms

Studio X30 VS Studio X50

Poly Studio X30 är optimal för små mötesrum, med stöd för 4K Ultra HD-video och trådlös skärmdelning. Allt samlat i en kompakt design.

Poly Studio X50 lämpar sig väl för medelstora mötesrum med flera mikrofoner och högtalare, dessutom kan två bildskärmar anslutas.

Poly Studio X30 VS Poly Studio X50 Poly Studio X30 Poly Studio X50
Native Zoom Interface (Zoom Mode) X X
H.323 / SIP (Poly Video Mode) X X
4K camera with automatic framing and tracking X X
NoiseBlockAI X X
Wireless Content Sharing X X
Number of Speakers 1 (mono) 2 (stereo)
Poly TC8 available for easy touch control X X
Monitors Supported 1 2
Recommended number of participants Up to 6 Up to 10
Camera Zoom 4x 5x

Poly NFR-program

Demoprodukter till nedsatt pris

Kunddemonstrationer är ett fantastiskt verktyg i försäljningsprocessen. Med Polys program för demoutrustning är det möjligt för partners att köpa produkter för demo/test till extra rabatterade priser. Fyll i formuläret om du är intresserad av ett NFR-pris på Studio X30 och/eller X50 så återkommer vi!