Nätverk, Nyheter

Världens bästa WiFi?

Trött på instabilt och långsamt WiFi? Ruckus Wireless använder sig av en unik antennteknologi i kombination med intuitiva funktioner för administration, något som vi tycker gör Ruckus till marknadens vassaste WiFi-lösning.

Vi tvivlar inte på vad Ruckus går för, läs nedan om hur du själv enkelt kan testa lösningen.

Marknadens vassaste WiFi-lösning?

Vi tvivlar inte på Ruckus
– se varför!

Vi har många års erfarenhet av nätverk, i synnerhet WiFi och det finns flera skäl till varför vi anser att Ruckus Cloud WiFi är det bästa alternativet på marknaden idag. Genom åren har Ruckus gång på gång visat hur deras lösningar klarat även de mest utmanande installationerna.
 
Titta på den korta videon där vi tar med dig på en genomgång av Ruckus Cloud WiFis unika tekniska funktioner.

Testa Ruckus Cloud WiFi

– så lär inte du heller tvivla.

 

Vi är säkra på att när du väl har provat Ruckus Cloud WiFi så kommer du att förstå vår övertygelse. Därför erbjuder vi nu, tillsammans med Ruckus, möjligheten att testa lösningen fullt ut. 

I paketet ingår:

  • Ruckus Switch
  • Ruckus Access Point
  • Ruckus Cloud licens 

Klicka på bilden nedan för att beställa ditt eget Ruckus Cloud WiFi-paket. Vi skickar även med en flaska champagne med lösningen så ni kan fira det faktum att ni nu kan erbjuda era kunder Ruckus Cloud WiFi.

Några anledningar till varför Ruckus överträffar konkurrenterna

Innovativ antennteknologi
Ruckus Access Points överträffar konkurrenterna ifråga om kapacitet, täckning och prestanda. När andra tillverkare förlitar sig på rundstrålande antenner, använder Ruckus Wireless sin unika BeamFlex-teknik med riktade antenner.
Enkel administration
Nätverkets administratör kan genom en enkel och intuitiv instrumentpanel lätt övervaka, felsöka och optimera hela det trådlösa nätverket i verksamheten – oavsett om det är lokalt eller i en annan världsdel.
Lägre totalkostnad (TCO)
Med Ruckus Cloud WiFi får användarna möjlighet att göra mer med färre resurser, vilket resulterar i en betydligt lägre TCO. Rent konkret ger lösningen både snabbare och stabilare uppkoppling.
Snabb och enkel driftsättning
Accesspunkterna hittar automatiskt Ruckus Cloud, vilket underlättar snabb driftsättning.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om Ruckus Cloud WiFi eller utforska möjligheterna att få ett eget testpaket, fyll i formuläret bredvid så återkommer vi till dig. Du är naturligtvis också välkommen att kontakta oss på tel.: +46 8 1244 10 50