Nyheter, Unified Communications

Videobar för de allra minsta mötesrummen eller hemmakontoret

Yealink A10: Liten och kompakt - men kraftfull!

Den kompakta designen med professionella funktioner gör MeetingBar A10 perfekt för de allra minsta mötesrummen och hemmakontoren. Installationen är enkel och snabb, och efter några minuter är du redo att hålla virtuella möten av hög kvalitet. Oavsett om du använder Microsoft Teams eller en annan kommunikationsplattform är den otroligt enkel att använda och konfigurera!


Video och ljud i mötesrums kvalitet.

Nästan som att vara där själv!

 

Med 4K-kamera och 120 graders synfält fångar du tydligt alla viktiga detaljer i rummet, och MeetingBar A10 ger en imponerande färgåtergivning – totalt sett en upplevelse av kvalitet och nästan som att vara där själv.

 

Yealink A10

De inbyggda 8 MEMS-strålningsformande mikrofonerna och högtalarna i MeetingBar A10 ger full täckning av små rum för en problemfri, full duplex röstupplevelse.

Yealinks förbättrade AI-brusreducering förbättrar ljudupplevelsen genom att utnyttja en omfattande djupinlärningsljuddatabas för att minska bakgrundsbuller, störande tangentbordsslag, musklick och fotsteg samt smart filtrera bort andra omgivande ljud för att ge en kristallklar ljudkvalitet.

 

Yealink A10 på under 1 minut. Se video här

All-in-One design och Plug-and-Play-installation

Med det kompakta designen sparar IT-administratörer mycket arbete när det gäller implementering och underhåll av enheter. Med plug-and-play-funktionen kan du helt enkelt gå in i ditt nästa möte med allt du behöver till hands. Inga extra drivrutiner eller programvara krävs. En enkel och effektiv lösning för att hålla högkvalitativa videomöten, var du än befinner dig.

Enkel hantering med en snygg touchpanel

VideoBar A10 kan styras med den medföljande fjärrkontrollen, men den kan också levereras med en 8-tums touchpanel (tillval). Här har du samma möjligheter för styrning som på din PC Teams-klient, till exempel “join”, ljudvolym, innehållsdelning, mute/unmute etc.

Trådlös delning av innehåll med en enkel knapptryckning

Med en WPP30 trådløs dongle (tilbehør) er det enkelt å dele innhold. Du trenger ikke å installere programvare eller drivere. Bare koble til WPP30 til USB-porten, trykk på knappen, og du er klar til å dele innhold i 4K/30FPS UHD-kvalitet.

Vil du veta mer om Yealink VideoBar A10?

Om du vill veta mer om Yealink VideoBar A10 eller andra videolösningar för mötesrum, fyll i detta formulär så kontaktar vi dig inom 24 timmar.