Unified Communications

Video Bar för små mötesrum och hemmakontoret.

Yealink VC210 - Teams Edition.

Yealink har lanserat en kompakt videobar designad speciellt för Microsoft Teams huddle rooms eller små mötesrum. Även om priset är i "low end" har kvaliteten inte äventyrats.

Utvecklad specifikt för Microsoft Teams

Med en integrerad Microsoft Teams klient är VC210, med den medföljande mikrofon- och högtalarenheten CP900, optimerad för Teams-möten i små mötesrum. Plug-and-play installation, klart ljud och en tydlig bild säkerställer en mötesupplevelse av hög kvalitet.

 

Sju viktiga funktioner

Med en “allt-i-ett-design”, har VC210 sju viktiga funktioner som tillsammans ger en kompakt video bar. Den kompakta och lätta designen tar mindre plats, så inget behov av många kablar i mötesrummet.

 

En 4K kamera med vidvinkel och auto-framing säkrar, att det alltid är fokus på mötesdeltagaren. Enheten strömförsörjs via PoE, så du behöver inte bekymra dig om externa strömadaptrar. Yealink VC210 stödjer dessutom touchskärm via USB-porten för att göra användningen så lätt och intuitivt som möjligt. VC210 är Android baserad med Microsoft Teams klienten för collaboration bars. Fjärrkontroll medföljer.

 

Klart ljud och tal

Tillsammans med Yealink VC210 medföljer också Yealink CP900 mikrofon-högtalartelefon med HD-ljud och Yealink Noise Proof Technology som minskar bakgrundsbrus och eko så att alla konversationer blir tydliga.

 

Yealink VC210 framhållen av Microsoft

“It is a fantastic innovation, and we are really excited about this collaboration bar (VC210), because it gives us the opportunity to expand the ways in which teams can be used.”

Jared Spataro
Corporate Vice President for Microsoft 365

 

Har du frågor?

Vi berättar gärna mer om Yealink VC 210 och andra lösningar för Microsoft Teams. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort, eller hör av dig direkt på:

Telefon: +46 8 1244 10 50
E-mailsales@secdatacom.se