IoT, Nyheter

Säkra upp agentlösa- och IoT-enheter

Armis + Check Point: Det bästa av två världar!

Det är en ständig kamp för IT-säkerhetsteam att snabbt, smidigt och säkert identifiera alla de enheter som dagligen ansluts till verksamhetens nätverk. Antalet nya enheter som ansluts ökar med nästan 31% varje år och det här är något cyberbrottslingar utnyttjar – därför blir många verksamheter utsatta.

Armis och Check Point har därför skapat en integrerad lösning som identifierar och säkrar alla managerade, icke-managerade och IoT-enheter anslutna till nätverket.

Integrerad lösning från Armis och Check Point

Ett IT-nätverk innehåller vanligtvis många olika typer av IoT- och icke-managerade enheter. Många av dem körs på mjukvara som inte har, eller kan, patchas, är felaktigt konfigurerade eller använder kommunikationsprotokoll som inte är säkra. Det här gör att de är extremt sårbara och lätta att hacka, speciellt då de flesta traditionella säkerhetslösningarna inte kan identifiera dessa enheter. Den integrerade lösningen från Armis och Check Point kan identifiera och säkra alla IoT- och icke-managerade enheter. Armis Device Knowledgebase använder den befintliga infrastrukturen för att hitta och identifiera alla enheter, oavsett var i nätverket de används. Lösningen kan identifiera mer än 280 miljoner enheter, och kan därmed upptäcka de risker som finns i företagets miljö. Om en enhet agerar misstänksamt eller skadligt kan Armis koppla ifrån den helt eller sätta den i karantän. Informationen om de agentlösa- och IoT-enheterna som Armis Device Knowledgebase upptäcker, används sedan i Check Points produkter för att begränsa dessa enheters åtkomst i nätverket. Detta hjälper dig därmed att minska din sårbarhet för de icke-managerade och IoT-enheter som ständigt är anslutna till ditt nätverk.

Se hur lösningen fungerar

 

Få en snabb överblick hur den integrerade lösningen kombinerar Armis och Check Points tekniker för att säkra IoT-enheter.

Vill du veta mer?

Har du några frågor eller vill veta mer? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig eller ring oss direkt på vår växel: +46 8 1244 10 50