Nyheter, Server/Storage

Världens minsta UPS – med hela 3 kW kapacitet!

APC har utvecklat världens minsta UPS med 3 kW kapacitet – APC Smart-UPS Ultra 3kW. Med sin höjd på enbart 43 mm (1 U, höjdenhet) och den låga vikten är den nya UPS-enheten en utmärkt lösning för Edgemiljöer och mikrodatacenter.


UPS för Edgemiljöer och mikrodatacenter

 

Kan installeras under skrivbord, i rack, på väggen …

Världens mest populära UPS kan nu fås i en kompakt design med ännu längre batteritid. APC Smart-UPS Ultra har utvecklats speciellt för Edgelösningar och mikrodatacenter. Den kompakta designen tillsammans med den låga vikten gör att man kan installera den på väggen, i ett rack, under ett skrivbord, i taket eller ha den stående. Man behöver inte heller tänka på kylningen då Smart-UPS Ultra kan verka vid temperaturer på ända upp till 40 grader.

 

 

Liten men med massor av effekt och en mängd funktioner!

 

APC Smart-UPS Ultra har trots sin ringa storlek gott om effekt, funktioner och möjligheter till uppgraderingar

 

50 % mindre och lättare – men över 2,5 gånger så stor effekt
APC Smart-UPS Ultra är både fysiskt mindre och lättare, vilket innebär att det finns många flexibla alternativ för dess installation, såsom till exempel under skrivbordet, stående, på väggen eller i taket. Trots den kompakta storleken har vi inte kompromissat med strömskyddsanordningar.

 

Lång livstid på batteriet
Litiumjonbatteriet håller i 8 till 10 år (3x VRLA) och behöver inte bytas vid normal användning. 5 års garanti lämnas på både UPS och batteri

 

Så många som 5 eluttag på en 1U-enhet

 

Redo för EcoStruxure
Anslut antingen till portalen för Smart-UPSTM eller till EcoStruxureTM IT via SmartConnect Ethernet-porten eller en integrerad nätverksport

Förläng driftstiden
Man kan ansluta upp till 5 extra batterier till APC Smart-UPS Ultra

 

Vill du veta mer?

Om du vill ha mer information om APC Smart-UPS Ultra eller de många andra UPS-enheterna från APC, fyll i formuläret här så kontaktar vi dig inom 24 timmar.