Nyheter, Unified Communications

Första videobaren baserad på Android 12 för Teams Rooms!

Med AudioCodes RXV81 får du en fantastisk mötesupplevelse med Microsoft Teams, som är effektiv för både externa och personliga deltagare.

Plug-and-play på en annan nivå!

AudioCodes RXV81, ett fristående Microsoft Teams-rum på Android™ (MTR) collaborationbar

 

Ljud och bild
RXV81 har inbyggda högtalare, sex mikrofoner och en Full HD ePTZ-kamera med 5x zoom för enastående bildkvalitet. Detta gör varje möte interaktivt och personligt då externa deltagare tydligt kan se och höra alla i mötesrummet och delta fullt ut i Teams-video- och innehållsdelningssessioner.

 

Optimal mötesupplevelse
När RXV81 levereras tillsammans med RX-PAD touch-controller kan användaren enkelt skapa och styra möten i alla typer av rum genom en central kontroll. Installationen är enkel och ger den bästa mötesupplevelsen.

VXR81 Icons 1

Android 12 MTR

Prioriterar din säkerhet och integritet!

AudioCodes AudioCodes RXV-81 Collaboration Bar är NU tillgänglig med Android 12 och snart kommer resten av deras MTR-portfölj, inklusive den nya RX-PAD Meeting Room.

1. Steget före när det gäller säkerhet!

2. Android-operativsystem (OS) har också en utgångsdatum!
Nuvarande Android-versioner, som Android 9, går ut i augusti 2023, följt av utgång för Android 10 i juli 2024. Vänta inte på att Microsoft Teams Rooms OS ska gå ut, var istället proaktiv med kunderna redan nu!

3. Välj Android 12 och förläng livslängden på Microsoft Teams Rooms-enheter

RXV81 Roomview

 

Fördelarna med RXV81 Videobar

  • Intuitiva mötesupplevelser med ett enkelt klick för att delta med hjälp av Microsoft Teams Rooms på Android-applikationen™
  • Stilfull design och finish
  • Ett användarvänligt monteringselement och minimala kabelförbindelser möjliggör snabb och enkel implementering varje gång.
  • Överlägset ljud genom en inbyggd mikrofon som täcker hela rummet utan behov av en extra extern USB-mikrofon eller högtalare.
  • Hantera möten enkelt med hjälp av den dedikerade Bluetooth-fjärrkontrollenhet.
  • RXV81 samarbetslinjen kan hanteras via AudioCodes’ One Voice Operations Center (OVOC) Device Manager eller av Microsofts Teams Administration (TAC)

 

Stilfull design och finish med minimala kabelförbindelser

Med sin stilfulla design och snabba installation är RXV81 idealisk för huddle-rum och små delade utrymmen, samt för chefer och anställdas personliga kontor. Den enkla monteringen och minimala kabelanslutningarna gör implementeringen problemfri.

 

HÄMTA DATABLAD

RX PAD

 

Kompakt och ergonomiskt användarvänligt design

Den stilfulla och ergonomiskt designade RX-PAD är fullpackad med spännande nya funktioner, såsom “ett klick” inbjudan via integrerad kalender, problemfri delning av innehåll, snabb och enkel kamerajustering och mycket mer.

 

HÄMTA DATABLAD

Vill du veta mer om AudioCodes och deras videolösningar?

Om du vill veta mer om AudioCodes RXV Videobar eller om andra videolösningar för mötesrummet, är du intresserad av en demo eller har andra frågor, vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.