IT Security, Nyheter

Barracuda Email Threat Scanner

Dagens riktade attacker använder bedrägliga metoder som manipulerade domännamn och stulna konton för att efterlikna legitima användare. Genom att skicka personligt utformade mail tar de sig igenom traditionella säkerhetslager och hamnar i användarnas inkorgar. Där kan attackerna förbli oupptäckta och utgöra latenta säkerhetshot.

Barracuda Email Threat Scanner är ett kostnadsfritt onlineverktyg som kan användas för genomsöka dina kunders O365-miljöer efter skadliga emailhot som spear phishing, kapade konton och andra bedrägliga intrång.

Upptäck emailburna säkerhetshot i O365

Dina kunder behöver inte vänta på att en användare begår ett misstag. Barracuda Email Threat Scanner genomsöker alla mailboxar i Office 365 för att upptäcka sofistikerade hot som redan ligger gömda i miljön. När skanningen är gjord erbjuder den webbaserade tjänsten omedelbar vägledning för att sanera mailboxarna och strategier för att förebygga framtida säkerhetsrisker.

För er som partner är Email Threat Scanner inte bara ett sätt att hjälpa kunderna förstå hur sårbara de är för emailburna säkerhetshot. Att erbjuda verktyget öppnar också upp för en vidare dialog om hur emailsäkerheten kan stärkas med hjälp av Barracudas lösningar. Ett snabbt och kostnadsfritt sätt att öka medvetenheten.

Erbjud en kostnadsfri genomsökning

Det tar ungefär 2 minuter att registrera sig online för en skanning och genomsökningen är vanligtvis färdig inom 24 timmar.

  • Identifiera spear phishing, account takeover, business email compromise, impersonation, och andra cyberbedrägerier som försöker lura användare att klicka på skadliga länkar, dela konfidentiell information eller överföra pengar till cyberkriminella
  • Motverka domänbedrägerier genom att identifiera domäner som riskerar att utsättas för spoofing
  • Identifiera högriskanvändare som skulle kunna bli måltavlor för spear phising och business email compromise attacks
  • Upptäck mailburna hot som redan ligger latenta i email-miljön

Kontakta oss

Vill du veta mer om Barracudas lösningar för emailsäkerhet, eller behöver hjälp med Email Threat Scanner? Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare.