IT Security, Nyheter

Bitdefender displacement promotion 2019

Promotion: Nu kan du som partner erbjuda kunder med konkurrerande antivirusprodukter ännu ett gott skäl att byta till en lösning från Bitdefender. Fram till årsskiftet erbjuder Bitdefender upp till 12 månaders förlängd licensperiod för kunder som byter ut en konkurrerande lösning mot GravityZone Elite eller Ultra. Läs mer om hur du nyttjar erbjudandet nedan.

Ersätt en konkurrerande produkt och få upp till
12 månaders extra licensperiod

Har du kunder som är intresserade av att byta till Bitdefender? Passa på nu. Bitdefender erbjuder förlängda licensperioder på upp till 12 månader helt utan kostnad vid utbyte av en konkurrerande produkt.

Promotion

Erbjudandet gäller för Bitdefender GravityZone Elite och GravityZone Ultra. Kan endast nyttjas för nya kunder där köpet ersätter en aktiv konkurrerande produkt (licensbevis eller screenshot krävs).

  • Köp 12 månaders licens, få 6 månader extra
  • Köp 24 månaders licens, få 12 månader extra

Gäller t.o.m. 31 december 2019.

Hur går jag tillväga?

För att nyttja erbjudandet, fyll i formuläret längst ned på sidan eller hör av dig till oss direkt så återkommer vi med offert så snart vi kan.

Har du frågor om Bitdefenders produkter? Kontakta Jeppe:

Jeppe Gadd
Partner Account Manager
+46 70 595 32 10
jeppeg@secdatacom.se

Nyttja erbjudandet

Önskar du få offert eller vill du ha hjälp att lägga beställning via partnerportalen? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort. Du kan också höra av dig direkt på:

Telefon: +46 8 1244 10 50
E-mail: sales@secdatacom.se

 

Bitdefender authorized distributor