IT Security, Nyheter

Bitdefender erbjuder gratis cybersäkerhet till sjukvården

23 mars 2020. Bitdefender annonserar att de erbjuder sina lösningar kostnadsfritt i upp till 12 månader för alla sjukvårdsorganisationer! Vårdgivare ska inte behöva ägna tid och resurser åt hänsynslösa cyberkriminella under den rådande coronapandemin.

Bitdefender Healthcare Campaign

Sjukvården genomgår svåra prövningar i flera länder just nu pga den rådande coronapandemin. Det är av största vikt att sjukvårdens organisationer kan ägna alla sina resurser åt att ge vård utan att samtidigt oroa sig för att drabbas av opportunistiska och hänsynslösa cyberkriminella som utnyttjar krisen.

Därför erbjuder Bitdefender nu sina lösningar för cybersäkerhet utan kostnad i upp till 12 månader för alla vårdgivare. 

Erbjudanden gäller globalt och för olika former av vårdgivare: offentliga/privata sjukhus, mottagningar och andra vårdverksamheter som just nu arbetar med de som drabbats av COVID-19.

Har du kunder som är vårdgivare? Hjälp dem att nyttja erbjudandet via länken nedan. Du kan också bidra genom att sprida ordet om kampanjen.

Har du frågor?

Vi berättar gärna mer om Bitdefenders lösningar för cybersäkerhet. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort, eller hör av dig direkt på:

Telefon: +46 8 1244 10 50
E-mailsales@secdatacom.se