Fördelarna med övervakad IT-säkerhet

Hoten utvecklas ständigt inom IT och nya metoder för angrepp dyker upp hela tiden. En lösning med övervakning gör att man kan övervaka sin IT-miljö dygnet runt och därmed kan upptäcka och reagera på hot – i realtid. e.

  1. Minimerar skador och driftstopp
  2. Bidrar till att man kan följa regler och standarder
  3. Skyddar varumärket och dess rykte
  4. Frigör interna resurser för andra uppgifter
  5. Ger tillgång till dedikerade experter
  6. Upptäcker de hot man inte själv ser

Säkerhetslösning som övervakar IT-miljön dygnet runt

 

 

Vi erbjuder i samarbete med Bitdefender en enkel och skalbar säkerhetslösning inom IT som övervakar IT-miljön dygnet runt. Lösningen baserar sig på Bitdefenders teknik som har utformats för dem som inte nödvändigtvis själva har den kompetens som krävs. Lösningen är enkel att hantera och man kommer snabbt igång

Lokal och erkänd support
Om du behöver hjälp är Bitdefender inte långt borta. Bitdefender är lokalt förankrat i Europa och finns tillgängligt dygnet runt. Bitdefender stöder till skillnad från andra leverantörer av IT-säkerhet även privatkunder. Det innebär att de har en beprövad funktion med erfaren support. Bitdefender erkänns inte bara av kunderna. Det gör även flera kända forsknings- och rådgivningsföretag, däribland Gartner och Forrester.

Välj den lösning som passar dig

Det går inte att köpa sig ett hundraprocentigt skydd, men man kan välja det alternativ som passar bäst för organisationen ifråga.

Vi erbjuder tillsammans med Bitdefender tre nivåer av övervakning:

Vill du veta mer

Om du vill ha mer information om Bitdefender MDR, fyll i formuläret här så kontaktar vi dig inom 24 timmar.