IT Security, Nyheter

Check Point Engage - nytt innovativt partnerprogram

Juni, 2019. Check Point lanserar nu ett innovativt partnerprogram som värdesätter det kundengagemang ni som återförsäljare skapar på ett helt nytt sätt. Navet i det nya programmet är Check Point Engage – en applikation där partners belönas för aktiviteter som utvecklar och driver kundrelationer framåt. Mer fokus på engagemang än på siffror, helt enkelt. Läs mer om Engage nedan.

Check Point Engage

Check Point Engage är utvecklat för att uppmärksamma och värdesätta det betydelsefulla engagemang ni som partner skapar genom kundaktiviteter och affärsutveckling i er dagliga verksamhet. Det nya partnerprogrammet fungerar som ett poängsystem där ni belönas för de aktiviteter ni genomför – så som möten, demos, security check-ups, säljaktiviteter och utbildningar.

På så vis bryter Check Point med det traditionella upplägget där partnerstatus huvudsakligen bestäms utifrån omsättning – och inför istället ett system som gagnar både stora, medelstora och små partners investeringar i kundrelationer.

Kundaktiviteter ni genomför registreras i Engage-applikationen och används för att samla poäng till era säljresurser och organisationen som helhet. De ackumulerade poäng ni samlat in utvärderas årligen av Check Point och ligger till grund för er partnerstatus.

Förutom att Engage är ett sätt för Check Point att särskilt uppmärksamma och belöna det ni gör, kan applikationen också användas som ett verktyg i er strategi för att öka er försäljning och skapa ytterligare engagemang bland era kunder.

För att läsa mer om poängsystemet eller för att få tillgång till playbook och FAQs, besök PartnerMap.

Kom igång

Ni kan dra stor fördel av att implementera Engage i ert arbetssätt redan nu och samla poäng från start. Programmet tas i fullt bruk redan i januari 2020 då partnerstatus sätts utifrån era insamlade poäng. Allt som krävs för att komma igång är att ni är en auktoriserad Check Point Partner och har ett login till PartnerMap.

För att ladda ner Engage appen redan nu, använd länkarna nedan! Om du vill hitta applikationen via din telefon vid senare tillfälle, sök på “Check Point Partner” i din appbutik. 

 

Apple App Store

För att ladda hem appen, klicka här.

Google Play

För att ladda hem appen, klicka här.

Har du frågor eller vill veta mer?

På SEC DATACOM har vi lång erfarenhet av att arbeta med Check Point och vi hjälper dig gärna att komma igång med det nya partnerprogrammet. Tveka inte att ta kontakt med oss.