IT Security, Nyheter

Samlat skydd mot cyberattacker med Check Point Infinity

Check Point Infinity är den enda helt konsoliderade säkerhetslösningen som skyddar nätverk, endpoints, molntjänster och mobila enheter från femte generationens cyberattacker. Den enkla arkitekturen är designad för att minska komplexiteten i säkerhetsarbetet för dagens massuppkopplade verksamheter och göra det enkelt att upprätthålla en ambitiös säkerhetsstrategi även med små resurser.

Vad är Check Point Infinity?

Den snabba digitala transformationen ställer höga krav på säkerhetsansvariga. Samtidigt präglas dagens hotlandskap av storskaliga och utstuderade cyberattacker. Under de senaste åren har exempel som WannaCry och NotPetya väckt uppmärksamhet på en helt ny nivå. Den femte generationens cyberattacker är här och verksamheter idag är i behov av en samlad lösning som kan skydda hela IT-infrastrukturen mot både kända och okända hot.

Check Point Infinity är designat för att användas som ett enda säkerhetssystem som sammanbinder nätverk, endpoints, moln-tjänster och mobila enheter i samma management. Det förenklar arbetet för säkerhetsansvariga som ofta behöver laborera med olika former av hot i dagens komplexa IT-miljöer med hundratals uppkopplade enheter.

Dessutom är Infinity byggt på ett öppet gränssnitt som tillåter integration av andra säkerhetsteknologier. Det underlättar för verksamheter som redan har en infrastruktur uppsatt från konkurrerande tillverkare. Istället för att låta tidigare investeringar gå i graven kan befintliga lösningar integreras i en samlad Infinity-akitektur.

Med andra ord, Check Point Infinity möjliggör för verksamheter att bygga en samlad och enkel infrastruktur som kan förverkliga deras säkerhetsstrategier. Med Infinity minskar trycket på IT-ansvariga och rätt förutsättningar skapas för att möta femte generationens avancerade cyberattacker.

Läs mer om Infinity hos Check Point.

Partner webinar: Infinity Total Protection

Check Point Infinity Total Protection (ITP) är ett revolutionerande säkerhetskoncept som erbjuder organisationer komplett skydd mot femte generationens cyberattacker med ett enkelt all-inclusive (per-user, per-year) prenumerationserbjudande.

Nu har du som partner möjlighet att delta i informativa webinar om hur du kan använda Infinity Total Protection för att skapa attraktiva erbjudanden för dina kunder.

Infinity Architecture video

Vill du veta mer om Infinity?

På SEC DATACOM har vi lång erfarenhet av Check Points teknologier. Kontakta oss för mer information om hur du kan hjälpa dina kunder att förbereda sig för femte generationens cyberattacker med Check Point Infinity.