IT Security, Nyheter

Sälj Check Points säkerhetsprodukter på kran och betala per månad

Check Point MSSP, nu tillgängligt via SEC DATACOM

Vi på SEC DATACOM får ständigt önskemål från våra återförsäljare om möjligheten att återförsälja produkter och tjänster i ett ”Pay as you go”-format som matchar det moderna sätet att leverera IT-tjänster på. Vi är därför nu väldigt glada över att vara en del av Check Points Managed Security Service Providers (MSSP)-program.

MSSP-programmet ger våra partners möjligheten att:

  • sälja populära Check Point produkter så som Harmony Email & Collaboration, Harmony Endpoint, Harmony SASE, Cloudguard mfl i ett flexibelt ”Pay as you go”-format.
  • bli fakturerad på månadsbasis baserat på varje kunds konsumtion av utvalda tjänster.
    skala upp och ner efter varje kunds konsumtion, antal användare osv.
  • skapa demokonton för alla produkter som sedan kan konverteras till skarpa abonnemang.
  • överblicka samtliga kunders produkter, användning och larm från en och samma portal.

Errit Müller, Senior VP, IT-säkerhet på SEC DATACOM, förklarar: ”MSSP-samarbetet mellan SEC DATACOM och Check Point markerar en milstolpe i vårt åtagande att stärka och berika våra partners möjligheter. Detta initiativ är ett bevis på vårt engagemang för att gå steget längre än traditionell distribution genom att vi integrerar mervärdestjänster och teknik som stöder vår vision att ligga i framkanten av marknadsutveckling och kundupplevelse.

Holger Bladt, MSSP Lead, Northern Europe hos Check Point, tillägger: ”Vårt samarbete med SEC DATACOM innebär att vi kan skydda fler företag – i hela Norden, små som medelstora och stora. Dessutom är jag glad över att vårt partnerskap utökas med SEC DATACOM, en dedikerad och välrenommerad distributör med vilken vi har haft en långvarig relation som är högt uppskattad.”

MSSP-programmet finns tillgängligt via SEC DATACOM i Danmark, Sverige och Norge.

Vil du veta mer om MSSP-programmet?

Om du vill veta mer eller har frågor om MSSP-programmet, fyll i detta formulär så kontaktar vi dig inom 24 timmar.