Nätverk, Nyheter

ExtremeCloud IQ

Du behöver bara en plattform för att hantera ditt nätverk – helt oberoende av teknologi.

Det är ingen nyhet att ett effektivt nätverk först och främst måste vara stabilt, snabbt och säkert. Samtidigt ökar nätverkstrafiken, fler trådlösa enheter ansluts och komplexiteten blir större för nätverksadministratörer. Men med rätt teknik kan det förenklas. ExtremeCloud IQ är en management-plattform som effektiviserar drift och hantering av både trådlösa och trådbundna nätverk – helt oberoende av teknologi.

Förbluffande lätt och otroligt smart

Lätt och smart i samma lösning är inte alltid fallet när det gäller nätverksteknologi. Men ExtremeCloud IQ har utvecklats särskilt för att optimera alla aspekter av nätverket – från implementering och övervakning av enheter till det dagliga underhållet. Samtidigt är användarupplevelsen väldigt intuitiv. Som nätverksadministratör kommer du därför upptäcka att du kan ha en större proaktiv roll när det gäller optimering och utveckling, snarare än att fokusera på tidskrävande operativa uppgifter.

 

ExtremeCloud IQ highlights:

Den värdefulla överblicken:
Få en komplett överblick över prestanda och säkerhet för varje användare och enhet i hela nätverket.

Unified Policy Management
Med flexibla lösningar för mallar och policys går det smidigt att hantera flera tusentals switchar, accesspunkter och siter.

Network Health KPIs
Med Machine Learning-teknik hjälper systemet dig att identifiera och övervaka nätverkets drifttillstånd på ett ögonblick.

 

Tecken på problem i nätverket?

ExtremeCloud IQ hittar och korrigerar på ett ögonblick.

ExtremeCloud IQ är en 4:e generationens plattform som använder både ML (Machine Learning) och AI (Artificial Intelligence) för att proaktivt optimera nätverket, genom att hitta och korrigera fel innan de blir kritiska.

Network Assurance
Network Assurance is provided by a self-driving wired and wireless networking fabric supported by centralized cloud-driven monitoring, reporting, and optimization to keep your network running at maximum performance.
ML-Driven Scorecards
ML-Driven Scorecards remove complexity and hours of guesswork when determining client and network states, providing easy to understand health KPI’s which can be drilled in to for detailed analysis.
Comparative Analytics
Comparative Analytics enabled customers to anonymously baseline and compare their network’s performance and characteristics against similar-sized deployments in the same industry for objective network assessments.

En 4:e generationens plattform

ExtremeCloud IQ bygger på avancerade cloud-teknologier så som microservices, reactive stream processing, indexerad sökning och in-memory-data-grids från några av de ledande teknologileverantörerna för att implementera en uppgiftsbaserad plattformsinfrastruktur.

End-to-end nätverksadministration
ExtremeCloud IQ arbetar med ett helt nytt tillvägagångssätt när det gäller nätverksadministration och drift. Lösningen baseras på en end-to-end plattform med integration till de flesta teknologier; där design, implementering och säkerhetsadministration av ditt nätverk förenklas – från edge till datacenter.

Vill du ”provköra” ExtremeCloud IQ?

Det är sällsynt att köpa en bil innan man har testat den. Som nätverksadministratör vill du naturligtvis också testa nya lösningar innan du väljer att eventuellt investera i dessa. Vi har därför skapat en demomiljö där vi kan visa hur lösningen fungerar.

Klicka nedan och boka din personliga demo av ExtremeCloud IQ:

Globala, regionala eller lokala nätverk

Du kan implementera ExtremeCloud IQ i alla större datacentermiljöer t.ex. AWS, GCP eller Azure. Naturligtvis finns även möjlighet till en lokal installation i form av en virtuell maskin.

ExtremeCloud IQ finns i fyra versioner:

  • Public Cloud
  • Private Cloud
  • Local Cloud
  • On-Prem (virtuell maskin)

 

Vill du veta mer om ExtremeCloud IQ?

Vi hjälper dig gärna med produktinformation, goda råd och prisförslag. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort, eller hör av dig direkt på:

Telefon: +46 8 1244 10 50
E-mailsales@secdatacom.se