Partner

Armis

Skyddar omanagerade enheter och IoT-devices

Den ledande säkerhetsplattformen för agentlösa
enheter och IoT-devices

Några av de största företagen i världen sätter sin tillit till Armis realtidsskydd för att säkra såväl managerade som omanagerade enheter och IoT-devices där det inte är möjligt att installera en agent. Det kan exempelvis vara traditionella enheter som bärbara datorer och smartphones men även nyare intelligenta enheter så som smart-TV, webb- och övervakningskameror, skrivare, VVS-system, industriella styrsystem, PLC:er, medicinteknisk utrustning och mycket mer.

Armis levererar en oöverträffad översikt över alla tillgångar i nätverket samt riskhantering, detektion och respons vid hot. Kärnan i plattformen är deras “Armis Device Knowledgebase” som är världens största molnbaserade kunskapsdatabas som samlar enheters beteendemönster. För närvarande är kunskapsdatabasen, som är ”crowd-sourced”, bekant med olika beteenden från mer än 230 miljoner enheter, och antalet växer dagligen.

Armis övervakar enheternas beteende, anslutningar och historik och kan på så vis jämföra vad som sker i realtid med vilket beteende som kan förväntas av enheterna ifråga. På så vis kan policyöverträdelser, felkonfigurationer och onormala aktiviteter identifieras i ett tidigt skede. Om en enhet beter sig på ett misstänkt eller illavarslande sätt kan Armis avbryta anslutningen eller sätta enheten i karantän.

 

Armis knowledge database

Vi finns redo att hjälpa dig

 

 

På SEC DATACOM är vi stolta över vårt nordiska samarbete med Armis! Därför har vi också satt oss in i deras plattform och finns redo för att hjälpa dig. Vår samlade erfarenhet och breda kompetens gör att vi kan erbjuda stöd som gör skillnad genom hela säljprocessen, bland annat kan vi hjälpa er med:

  • Produktrådgivning och lösningsdesign
  • Medverkan på möten tillsammans med dina kunder
  • Installation och konfiguration
  • Marknadsföringstjänster

Agentless Device Security

Produktområden

IoT Security, OT Security, Device Security, Medical Device Security, Device Knowledge

Har du frågor?

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Armis är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE