Bitdefender Endpoint
Detection & Response

Företag som är extra känsliga för dataförluster kräver säkerhetstjänster som inte bara fungerar förebyggande utan som också klarar av att upptäcka pågående incidenter, undersöka dessa och svara på situationen. Dessa organisationer behöver Bitdefender Endpoint Detection and Response.

Endpoint Detection & Response

Bitdefender EDR synliggör indikationer på dataintrång eller dataförluster och ger administratörer möjligheten att begära en närmre undersökning. Väl utarbetade åtgärder för incident response aktiveras då och hjälper aministratören att reda ut händelseförloppet.

Bland annat har Endpoint Data Recorder utvecklats som ett tillägg till existerande Threat Protection-funktioneliteter. Denna sömlösa funktion fångar aktiviteter för bland annat filer, processer och installationer i systemet och kan visualisera dessa i efterhand så att incidenten kan kartläggas.

Bitdefender Endpoint Detection & Response finns nu
tillgängligt för MSP

AKTIVERA

Nu kan du som MSP-partner erbjuda dina kunder Endpoint Detection & Response med månadsvis fakturering och full flexibilitet.

Vill du ha hjälp att aktivera Endpoint Detection & Response och andra tilläggsfunktioner för dina kunder Kontakta oss så gör vi funktionerna tillgängliga för dig.

KONTAKT

Jeppe Gadd
Partner Account Manager
Telefon: +46 70 595 32 10
E-mail: jeppeg@secdatacom.se