Partner

BlueCat

Enterprise DNS

Att kunna kontrollera DNS-infrastrukturen är en förutsättning för att effektivisera och utveckla komplexa IT-miljöer. Med BlueCat får du full synlighet i all nätverksaktivitet och kan använda DNS-data för att förbättra säkerheten.

Nå din fulla nätverkspotential med BlueCat

En pålitlig DNS-lösning är avgörande för flexibel nätverks-infrastruktur och säkerhet. Antalet enheter som används inom dagens verksamheter ökar samtidigt som vi kräver åtkomst till verksamhetskritiska resurser överallt, dygnet runt. BYOD-kulturen är idag självklar för användarna, samtidigt som högre krav ställs på nätverkssäkerhet och användarvänlighet.

BlueCat lever och andas DNS. Med mjukvarufokuserade lösningar möjliggör BlueCat effektivare nätverksinfrastruktur med full synlighet, förenklad kontroll och administration. Det ger användarna en bättre upplevelse och förenklar vardagen för IT-ansvariga.

Produktområden

IPv6, DNSSEC, Managed DNS, Virtualization, Enterprise DNS, IPAM, DHCP, DNS, Cloud, ITaaS, DNS Data, Network Security, DNS Security, Security, Adaptive DNS, DDI

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med BlueCat är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE