Partner

Cubro Networks

Lösningar för nätverksövervakning och nätverksanalys

Cubro Networks är ett österrikiskt företag specialiserat på nätverksövervakning och nätverksanalys. De erbjuder en rad produkter och lösningar utvecklade för att övervaka, analysera och optimera nätverksinfrastruktur. Cubro Networks grundades 2003 och har sedan dess etablerat sig som en betydande aktör inom nätverksövervakningsindustrin.

Cubro Networks lösningar används av ett brett spektrum av företag, inklusive telekommunikationsleverantörer, Fortune 100-företag samt inom finanssektorn. Deras produkter är kända för att vara pålitliga och effektiva, vilket gör dem populära bland företag som behöver avancerad insikt och säkerhet i sina nätverksinfrastrukturer.

Primära produkt- och lösningsområden

Nätverkstappar och Aggregatorer
Cubro Networks erbjuder hårdvaruenheter som kan fånga, kopiera och distribuera nätverkstrafik till olika övervaknings- och säkerhetsanalysystem. Dessa enheter är avgörande för att säkerställa att nödvändiga data är tillgängliga för djupgående nätverksanalys.

Nätverksprober
Cubros prober används för att analysera nätverkstrafik i realtid. De kan identifiera och klassificera trafiktyper, upptäcka avvikelser och potentiella säkerhetshot samt ge insikt i nätverksprestanda.

Packet Brokers
Dessa enheter hjälper till att hantera och distribuera nätverkstrafik till olika övervakningsverktyg utan att påverka den faktiska nätverkstrafiken. Detta säkerställer att säkerhets- och analysverktyg alltid har tillgång till nödvändig data.

Network Visibility Solutions
Cubro erbjuder också lösningar som ger djup insikt i nätverksinfrastruktur, inklusive nätverksövervakning, felsökningsverktyg och analyser som hjälper företag att optimera sina nätverk för bättre prestanda och säkerhet.

 

Du kan läsa mer om lösningar från Cubro Networks här.

 

Beställ lösningar från Cubro i vår eShop

Du kan beställa Cubro-produkter på vår eShop.
Kom ihåg att logga in för att se priser.

Vill du veta mer?

Om du vill ha mer information om Cubro Networks fyll i formuläret här så kontaktar vi dig inom 24 timmar.