Partner

Digi

Produkter för M2M, IoT och USB-produkter

Digi grundades 1985, långt innan begreppet IoT ens var myntat. Trots det har Digi alltid sysslat med att göra våra maskiner och teknologier mer intelligenta. Historien började med kretskort till PC. Kanske ringer det en klocka om vi nämner Digiboard?

Digi får maskinerna att kommunicera

Kretskorten finns kvar i sortimentet, men idag fokuserar Digi mer på inbäddade teknologier, intelligent nätverkskommunikation och USB-produkter. Digis teknologi finns där de intelligenta maskinerna finns. Inom industrin, modern infrastruktur, jordbruk och sjukvården.

Portföljen innefattar en familj cellular routers som erbjuder trådlöst nät (primärt eller som backup) för kritisk infrastruktur. Vidare tillverkar Digi en rad inbäddade miniprocessorer, konsolservers för remote-konfigurering och serial servers för optimering av datainfrastruktur. Även USB-produkter ingår i sortimentet, däribland switchade USB-hubs.

Möjligheterna med Digis produkter är många. Inte minst finns ett stort användningsområde i det vi kallar för smarta städer. Med intelligent teknologi kan vi kontrollera allt ifrån gatljus och trafik till säkerhetssystem och vattennivåer. För att inte tala om behovet av automatiseringsteknologi inom industrin och jordbruket.

Kontakt

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Digi är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation eller att sätta upp ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE