Partner

Extreme Networks

Marknadsledande enligt Gartner Magic Quadrant

Extreme Networks är en ledande leverantör av switching och WiFi enligt Gartner Magic Quadrant. Läs mer och ladda ner rapporten längre ner.

Efter uppköpet av Aerohive Networks har Extreme Networks även tagit ett stort steg mot Cloud Management – lösningen bygger på Aerohives 4:e generationens cloud-plattform, som ligger i framkant inom den senaste teknologin.
ExtremeCloud ™ IQ – Network Automation, Insight och Assurance
ExtremeCloud™ IQ hjälper verksamheter att automatisera sitt nätverk från edge till datacenter och är utformad för att effektivisera implementering, drift och underhåll. Den har utvecklats med användarna i åtanke – så att lösningen ska hjälpa IT-avdelningar och företag att fokusera på det som verkligen är viktigt för dem istället för att hantera tidskrävande operativa uppgifter

Läs mer om ExtremeCloud™ IQ

Extreme Fabric Connect – Ett nytt sätt att skapa det bästa nätverket

Moderna verksamheter behöver flexibilitet, skalbarhet och enkelhet i sin nätverksdrift, men utan avkall på säkerhet eller prestanda. Fabric Connect (som är baserat på en förbättrad version av Shortest Path Bridging/IEE 802. 1 aq) representerar ett nytt sätt att designa, bygga och drifta nätverk.

Läs mer om Fabric Connect

Läs också mer om…
Extreme Networks utsedd till ”Leader” av Gartner

För andra året i rad har Extreme Networks utsetts till ”Leader” i Gartners 2019 Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure. Gartner berömmer Extreme Networks för deras ambitiösa vision och deras förmåga att verkställa den.

Extreme network subscription

Med Extreme Networks subscription kan alla kunder uppnå maximal flexibilitet, utan begränsande villkor och till en överkomlig månadskostnad.

Vad är 802.11ax (WiFi 6)?
Läs Extremes artikel som förklarar vad 802.11ax-standarden är och svarar på några av de vanligaste frågorna om den nya WiFi-standarden, liksom dess funktioner.

Köp Extreme på vår eShop

Du kan beställa Extremes produkter och subscriptions på vår eShop. Logga in nedan för att se priser.

Vi berättar gärna mer!

Vill du veta mer om Extreme Network lösningar? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.