Partner

FireEye

Combining Innovative Technology with Frontline Security Expertise

Mänsklig expertis + innovativ teknologi

FireEye kombinerar marknadens ledande mänskliga expertis med innovativ teknologi för att skydda verksamheter världen över mot cyberhot.

Insikten att teknologin ensam inte är tillräcklig för att bekämpa dagens komplexa och föränderliga hotlandskap är vad som utmärker FireEye. Hur avancerad vår teknik än må vara måste den kombineras med praktisk kunskap och kompetens för att vara verkningsfull.

I ett föränderligt cyberlandskap krävs stor anpassningsförmåga. FireEye har skapat en för marknaden unik innovations-cykel som säkerställer att deras teknologier alltid ligger i framkant.

Med hjälp av en aktiv säkerhetsexpertis, som kontinuerligt deltar vid frontlinjen, kan FireEye inhämta realtidskunskap om hur hotlandskapet utvecklar sig. Det möjliggör utveckling av teknologier som verkligen kan hantera dem senaste cyberhoten.

IT Security, Kurser, Nyheter
FireEye Mandiant - Learnings from the frontlines
Ransomware-attacker ses som en av de topp 5 största ekonomiska hoten mot företag idag. FireEye Mandiant vill därför dela med sig av sin expertis och bjuder nu in dig till att delta i sin utbildningsserie Learnings from the Frontlines. Uppdelat på 4 sessioner ger experter dig insikt i de stora…
IT Security, Kurser
FireEye Mandiant Virtual Courses
Under rådande omständigheter har många event med fysiska sammankomster av naturliga skäl ställts in - men det gäller inte för onlinekurser. FireEye arrangerar ett flertal intressanta och instruktörsledda onlinekurser där du får hands-on utbildning inom en rad aktuella säkerhetsområden. Se mer information om kurstillfällena nedan.
IT Security, Nyheter
Rapport: FireEye spår trender och utmaningar för 2020
År 2020 är snart här och FireEye släppte därför nyligen sin årliga trendrapport med prognoser om vilka utmaningar och säkerhetsstrategier som kommer att prägla det kommande året. Som alltid när FireEye's experter tar fram spåkulan bjuds det på intressanta reflektioner kring det gångna årets hotlandskap och skarpa spaningar om vilka…

Produktområden

Network Security and Forensics, Endpoint Security, Email Security, Cloudvisory Detection, On-demand Threat Intelligence, Security Validation, Managed Defense, Network Security and Forensics

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med FireEye är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE