Partner

FireEye

Combining Innovative Technology with
Frontline Security Expertise

Mänsklig expertis + innovativ teknologi
= relentless protection

 

FireEye kombinerar marknadens ledande mänskliga expertis med innovativ teknologi för att skydda verksamheter världen över mot cyberhot.

Insikten att teknologin ensam inte är tillräcklig för att bekämpa dagens komplexa och föränderliga hotlandskap är vad som utmärker FireEye. Hur avancerad vår teknik än må vara måste den kombineras med praktisk kunskap och kompetens för att vara verkningsfull.

 

I ett föränderligt cyberlandskap krävs stor anpassnings-förmåga. FireEye har skapat en för marknaden unik innovations-cykel som säkerställer att deras teknologier alltid ligger i framkant.

Med hjälp av en aktiv säkerhetsexpertis, som kontinuerligt deltar vid frontlinjen, kan FireEye inhämta realtidskunskap om hur hotlandskapet utvecklar sig. Det möjliggör utveckling av teknologier som verkligen kan hantera dem senaste cyberhoten.

IT Security, Nyheter
FireEye Endpoint & Email Security promotions
Under 2019 kan vi tillsammans med FireEye ge dig som partner goda skäl att tala med dina kunder om några av marknadens bästa säkerhetslösningar. Erbjud FireEyes säkerhetsexpertis helt utan kostnad med en Email Threat Analysis eller Endpoint Evaluation som kartlägger just deras verksamhets säkerhetsbehov. Vi kan sedan hjälpa dig att…

Kontakt

 

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med FireEye är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation eller att sätta upp ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE