Partner

Opengear

Säker Remote Management av verksamhetens kritiska nätverksinfrastruktur

Reducera omkostnader och säkra driftskontinuiteten med Network Remote Management

Opengear levererar den säkerhet, automation och resiliens som krävs för att verksamheters nätverksinfrastruktur ska fungera effektivt med låga omkostnader och med en säker driftskontinuitet. Opengear har varit framträdande i övergången från enkla terminalservrar till komplexa konsolservrar och utvecklingen av centraliserad administrationsmjukvara, embedded 4G-LTE mobilåtkomst och NetOps-ready applikationer.

Då merparten av dataenheterna idag har flyttats från datacentret till så kallade “edge locations” har möjligheterna att säkert administrera kritiska nätverkstillgångar, oavsett var man befinner sig, blivit av allt större vikt. Verksamhetens användare förväntar sig samma servicenivåer, oavsett om det rör sig om en “core compute location” eller en lokal POP.

Opengear hjälper IT-avdelningar att administrera, övervaka och hantera nätverksinfrastruktur på distans, även då det primära nätverket är nere eller produktionsnätverket är för överbelastat för att svara. Deras Network Resilience Platform ger IT säker åtkomst till nätverksförsörjning, konfigurering och felsökning av kritisk infrastruktur utan att behöva vara på plats fysiskt.  Det minskar downtime, skyddar SLA-nivåerna och sparar resurser.

Digi International köpte Opengear år 2019 och slog därmed samma två tillverkare med ett djupt engagemang för att leverera de bästa produkterna, programvaran och tjänsterna som kan möta dagens stränga nätverkskrav.

Vi finns redo att hjälpa dig

På SEC DATACOM är vi stolta över vårt nordiska samarbete med Opengear! Därför har vi också satt oss in i deras lösningar och finns redo för att hjälpa er. Vår samlade erfarenhet och breda kompetens gör att vi kan erbjuda stöd som gör skillnad genom hela säljprocessen, bland annat kan vi hjälpa er med:

  • Produktrådgivning och lösningsdesign
  • Medverkan på möten tillsammans med dina kunder
  • Installation och konfiguration
  • Marknadsföringstjänster

LÖSNINGAR

Network Resilience

Den ständiga tillväxten av och ökade komplexiteten i IT-infrastruktur har lett till en ökad efterfrågan på ständigt tillgängliga nätverk, även i samband med haverier. Att snabbt kunna identifiera och åtgärda uppkopplingsproblem mellan utspridda enheter och remote infrastruktur har därför blivit helt centralt. Minimera störningar i kritiska verksamhetsprocesser och åtgärda nätverksproblem med kombinationen av Opengear SmartOOB™ Management och Failover to Cellular™ för optimal resiliens.

SD-WAN Resilience

SD-WAN ger verksamheter stabil nätverksuppkoppling till låga kostnader. De många fördelarna med SD-WAN har gjort det till den främsta lösningen för att upprätta mer agila WAN-nätverk som är kapabla att understödja de alltmer spridda nätverksbehoven med enheter på olika lokationer.

Smart Out-Of-Band

Out-of-Band management erbjuder ett alternativt sätt att komma åt remote-enheter när det primära nätverket ligger nere. Avskilt från produktionsnätverket ger detta administratörer möjlighet att på ett säkert sätt övervaka, få åtkomst till och hantera alla enheter utan att det påverkar normala nätverksprocesser. Opengear Smart Out-of-Band integrerar sömlöst med existerande nätverks- och managementsystem, minimerar kostnader och säkrar en always-on-förbindelse.

NetOps Automation

Opengear NetOps Automation™-plattformen levererar en centraliserad administrationslösning till NetOps workflows som möjliggör hantering av nätverket från centralt håll och minskar behovet av mänskligt ingripande i datacentret eller i ”the edge of the network”. NetOps Automation-plattformen är byggd på en sammansättning av Opengear-lösningar som tar tillvara på vart och ett av verksamhetens behov på olika platser.

Läs också mer om...
Opengear "Cheat sheet"

Få en snabb överblick över och tips om hur du bäst säljer Opengears lösningar i deras “Cheat sheet” för dig som är återförsäljare. Läs mer om vilka Opengear är, en kort hisspitch, tips och tricks för försäljning och mycket mer.

Bli Opengear Partner!

Det finns många fördelar med att bli Opengear Partner, en av dem är utmärkt support. Läs mer om fördelarna med opengear i deras partnerprogram genom att följa länken nedan.

Kampanj: Trade-up till Smart OOB

Få 3% extra på toppen för varje deal reg med Opengears kampanj “Trade-up for Smart Out-of-Band”. Ta del av kampanjen och läs om vilka villkor som gäller via länken.

Network resilience on campus

Nätverk för skolor och universitet kan medföra utmaningar då de ofta spänner över flera byggnader som kan vara svåra att få tillgång till fysiskt. Lär dig mer om hur Opengears lösningar kan hantera nätverksutmaningar i skolmiljöer i detta on-demand webinar.

NetOps till dina kunders nätverk

Läs ett datablad som beskriver Opengears Network Resilience Platform som levererar NetOps till dina kunder.

Beställ Opengear i vår eShop!

I vår eShop har vi samlat ett urval av Opengears lösningar som du som är återförsäljare enkelt kan beställa. Logga in för att se priser eller kontakta oss för offert.

Produktområden

Secure remote management, Data Center Infrastructure Management, Network Resilience, Smart Out-of-Band Management, Failover to Cellular, Business Continuity

Kontakta oss

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Opengear är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE