Partner

Ping Identity

Den ledande plattformen för identitetsskydd

Över hälften av Fortune 100-företagen har implementerat en Ping säkerhetslösning för hanteringen av identiteter.

Den digitala identiteten är en viktig faktor för IT-säkerhet. Det är avgörande att man kan styra, övervaka och inte minst validera digitala identiteter.

 

Ping Identity är en lösning för kontroll av identiteter och åtkomsträtt särskilt utvecklat för att företag skall kunna administrera och ge säker åtkomst till applikationer på mobiler, i moln och i de egna fastigheterna, och för tillgången till externa och interna nätverk såväl som API-er. Plattformen registrerar och blockerar automatiskt onormal aktivitet med hjälp av teknologi inom artificiell intelligens (AI) för att säkerställa att regelverk efterlevs.

 

Många av världens största företag använder lösningen – faktum är att över hälften av Fortune 100-företagen använder Ping Identity.

 

Erkänt av Gartner

I Gartners rapport Magic Quadrant for Access Management kan man läsa mer om varför Ping Identity har blivit erkänt som ledande inom autentisering, SSO och åtkomsthantering fem år i rad!

Ladda ner rapporten här:

 

PingOne molnplattform

Anslut problemfritt och säkert användare med Pings identitetslösningar eller andra tjänster från tredje part.

 

Seeing is believing

Du kan på några minuter få en snabb överblick över Ping säkerhetsplattform.  Du kan själv pröva Ping om du vill gå in mer på djupet och se hur effektiv och intuitiv lösningen är.

Vill du veta mer?

Fyll i fälten om du har några frågor eller vill ha ytterligare information om Ping Identity så kontaktar vi dig senast nästa arbetsdag. Du är också alltid välkommen att höra av dig på tel. +46 8 1244 10 50 eller på info@secdatacom.se