Kommunicerar du klart och tydligt i onlinemöten?

”Ursäkta, vad sa du...?”

Det sparar tid och resurser att hålla möten online, men bara så länge tekniken fungerar och kommunikationen är klar och tydlig.
För det finns ingen poäng med att ha möten på video om inte ljudet fungerar – eller hur?

Kvalitativa möten online ökar effektiviteten och arbetsglädjen

Det bor en enorm potential i att medarbetare kan kommunicera och dela kunskap med varandra, oberoende av tid och plats. Men ett bra möte kräver koncentration och närvaro, oavsett om man sitter ansikte mot ansikte – eller befinner sig på varsin sida av världen och deltar via en uppkoppling över internet.

Kunskap skall delas, information förmedlas och viktiga beslut fattas. Bristande ljudkvalitet under ett ögonblick, ett tekniskt fel eller en dålig anslutning kan resultera i missförstånd som kan få stora konsekvenser.

Du känner säkert igen situationen...

Du har säkert upplevt det förr. Det specialinredda videorummet är upptaget, därför får du och några kollegor samlas runt en mobiltelefon eller en dator. Ni försöker hålla mötet via Skype men deltagarna på andra sidan hör inte vem som pratar och kan inte se alla medverkande. Ännu värre blir det när dålig ljud- och bildkvalitet stjäl fokus från mötets verkliga syfte. Så behöver det inte vara!

 

Med Polycom Trio kan dina mötesrum enkelt förbindas med hela världen

Du behöver inte investera i stora och dyra rum som blivit specialdesignade för videokonferenser för att du skall kunna genomföra möten av hög kvalitet online. Uppgradera istället dina små och medelstora mötesrum med en Polycom Trio.

Den unika kombinationen av fantastiskt ljud, skarpa bilder och med funktioner för delning av skärm garanterar en bra förbindelse med klar och tydlig kommunikation. Då kan du och dina kollegor fokusera på det som är viktigt – ett bra och givande möte!

 

Polycom Trio är mycket mer än en konferenstelefon

Med en storslagen ljudkvalitet är Polycom Trio förmodligen en av de bästa konferenstelefonerna på marknaden. Trio kan också integreras med flera olika plattformar, till exempel Microsoft Skype for Business, Teams, Videxio och Cisco WebEx. Men Polycom Trio är mycket mer än en konferenstelefon! Det finns ett rad videolösningar för Trio, som gör det möjligt att samtidigt kommunicera med video och dela innehåll.

Ett, två, Trio...

Det finns två versioner av Polycom Trio – Trio 8800 och Trio 8500. Polycom Trio 8500 är lämplig för mindre mötesrum, även kallade ”huddle rooms”. Utrustad med extra stor räckvidd i mikrofonen, passar Trio 8800 mycket bra för både stora och medelstora möteslokaler.

Enastående ljud
Ljudet är helt avgörande för att man skall kunna ha ett bra möte online. Polycom Trio ger den bästa tänkbara ljudupplevelsen som gör att vartenda ord i samtalet hörs klart och tydligt.
 • Integrerad mikrofon med 360° täckning och med en räckvidd på upp till 6 meter
 • Polycoms patenterade NoiseBlock-teknologi som tar bort irriterande bakgrundsljud
 • Basreflexhögtalare som återger röster naturligt och behagligt
 • Möjlighet att lätt ansluta en extra mikrofon
Läs mer
Videolösningar som matchar det skarpa ljudet
Uppgradera Polycom Trio 8500 eller Trio 8800 med en videolösning och få en unik kombination av fantastiskt ljud, skarpa bilder och möjligheten till skärmdelning.

Polycom Trio Visual+
Uppgradera, eller köp direkt, Polycom Trio 8500 eller Trio 8800 med Trio Visual+. Lösningen lämpar sig för små och medelstora mötesrum.

 • Välj mellan Polycom EagleEye Mini eller Polycom EagleEye IV (12x zoom) USB-kamera
 • Stöd för en bildskärm
 • USB- och IP-baserad innehållsdelning

Polycom Trio VisualPro
Trio VisualPro ger dig en flexibel lösning, där du bland annat kan ansluta en rad olika kameror och takmikrofoner. Lösningen passar bra till större möteslokaler. Vi rekommenderar att denna lösning används tillsammans med Trio 8800.

Fyra olika kameror och möjlighet till dubbla bildskärmar:

 • Polycom EagleEye IV (4 eller 12x zoom)
 • Polycom EagleEye Producer
 • Polycom EagleEye Director II
 • Polycom EagleEye Acoustic
 • Stöd för enkel eller dubbel bildskärm
 • HDMI-, USB- och IP-baserad innehållsdelning
 • Möjlighet till takmikrofoner
Läs mer
Certifierad för alla ledande kommunikationsplattformar
Nästan oavsett vilken kommunikationsplattform du använder idag kan du enkelt integrera Trio.
 • Integration med Skype for Business – samma gränssnitt för användare
 • One-touch anslutning till möte – integrering med Microsoft Exchange kalender
 • Open SIP med till exempel Cisco WebEx, Videxio, Zoom och Microsoft Teams
Läs mer

Vill du testa Polycom Trio i ditt eget mötesrum?

Det är en sak att läsa om teknologin, en annan att prova den i verkligheten. Vi kan hjälpa dig med en demonstration av Trio så att du och dina kunder får möjlighet att prova lösningen på plats. Kontakta oss via nedan formulär så hjälper vi dig.

Ta det första steget nu

Hjälp dina kunder att byta till klar och tydlig kommunikation redan idag.

Har du frågor eller önskar få pris- och leveransinformation för Trio eller andra lösningar från Poly? Kontakta oss genom att fylla i formuläret så återkommer vi till dig.