Partner

ProLabs

Ledande tillverkare av optisk nätverksinfrastruktur

ProLabs - revolutionerar nätverksanslutning

ProLabs leverar 100% kompatibilitet med fler än 70 olika tillverkare och över 25.000 system. Dessutom kommer deras innovativa och banbrytande teknologier med livstidsgaranti vilket demonstrerar kvaliteten på produkterna och stärker deras servicenivå. ProLabs branschledande lösningar har också visat sig kunna ge upp till 70% kostnadsbesparingar för verksamheter som använder dem.

Alla enheter kodas och testas för funktionalitet och kompatibilitet innan användning för att så långt som möjligt garantera frånvaro av defekter eller funktionalitetsproblem. ProLabs är unika på marknaden med denna imponerande servicenivå, vilket är ett av flera skäl att lita till ProLabs som leverantör.

Framväxten av open source-teknologier har fullständigt ritat om kartan för OEM-marknaden. Det har gett kunderna betydligt större möjligheter till flexibilitet, eftersom de inte behöver låsas fast i en enskild lösning.

ProLabs är dedikerade att leverera högkvalitativa tranceivers till den optiska onlinemarknaden och levererar pålitliga och kostnadseffektiva produkter till verksamheter världen över.

Se hur ProLabs kodar och testar alla enheter innan leverans

Produktområden

Optical Transceivers, Fibre Cables, Direct Attach Cables, Custom Cables, Muxes, Active Optical Cables, Media Converters, Cable Management, Coding, Network Connectivity

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med ProLabs är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE