Partner

Secureworks

Vi stärker säkerheten — utan att det knäcker din budget för IT-säkerhet

Med Secureworks får du tillgång till en omfattande uppsättning lösningar och tjänster för säkerhet inom IT – du kan dra nytta av många års erfarenhet från en av de ledande aktörerna inom cybersäkerhet i branschen, oavsett om du själv i din tur säljer lösningarna vidare eller tillhandahåller professionella tjänster.

Brist på IT-experter inom säkerhet och en ständigt allvarligare hotbild

Den övervägande delen av personalen som arbetar med säkerhet inom IT är enig om att det har blivit mer utmanande att upptäcka och hantera hot idag än det var för bara två år sedan. Viktiga orsaker till detta är: en mer omfattande hotbild, en utökad attackyta, för många verktyg att välja mellan och en allmän brist på resurser för att säkerställa säkerheten. Allt detta löser Secureworks med sin Taegis™ ManagedXDR-lösningen.

Secureworks Taegis™ ManagedXDR är en heltäckande lösning för IT-säkerheten med vilken hot upptäcks och motåtgärder aktivt sätts in dygnet runt via en öppen XDR plattform med 20+ år omfattande Threat Intel-lösning:

  • Reducera risken och skydda dina kunders investeringar med en skräddarsydd MDR-strategi som är utformad för att möta de behov kunderna har.
  • Få tillgång till säkerhetsexperter & support inom 60 sekunder genom en livechatt som är tillgänglig dygnet runt.
  • Få den vägledning du har behov av i stunden när behovet finns.
Bättre synlighet, mindre stök och snabbare försvar

När du arbetar med Secureworks får du tillgång till toppmoderna säkerhetslösningar för IT, vilka ger både dig och dina kunder:

  • Bättre synlighet: 98 % av Secureworks kunder upplever inom 60 dagar att det var värt besväret
  • Mindre stök och komplexitet: 310 miljarder incidenter hanteras dagligen, 99,99 % av incidenterna åtgärdas av plattformen.
  • Snabbare försvar: Secureworks Security Operations Centers har upprätthållit över 3 000 certifieringar.

Erkänt av Forrester och IDC

Secureworks kombination av prisbelönt programvara med XDR plus över 20 års erfarenhet med detektering och åtgärder har rönt erkännande inom branschen. Secureworks omnämns bland annat som Strong Performer i The Forrester Wave: Managed Detection and Response 2023 och som Leader i IDC MarketScape: U.S. Managed Detection

Vil du veta mer

Om du vill veta mer om Secureworks, fyll i detta formulär så kontaktar vi dig inom 24 timmar.