Partner

SolarWinds

Effektiva och användarvänliga system för IT-management

IT-avdelningens högra hand

Management software för administration, övervakning och rapportering av nätverk, servrar, lagring och infrastruktur. Med en bred portfölj av verktyg kan Solarwinds underlätta vardagen för många verksamheter av olika storlek och med varierande behov.

Solarwinds strävar efter att eliminera komplexiteten i IT, oavsett vilken typ av infrastruktur som dina kunder använder idag och oberoende av var den befinner sig fysiskt eller från vart den behöver manageras.

 

 

Därför designar Solarwinds lösningar som kan leverera mervärde från första installationsdag, som stärker IT-ansvarigas kompetenser och som underlättar för de sistnämnda att utföra sitt arbete mer effektivt.

Oavsett vad dina kunder behöver managera har Solarwinds en lösning som kan göra jobbet och dessutom få det att se enkelt ut.

Få en introduktion till Solarwinds

Produktområden

IT management, Application & Server Management, Network Management, Virtualization, Log & Security, Storage Management, Database Performance

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med SolarWinds är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE