Partner

Spectralink

Trådlös kommunikation

Mobila kommunikationslösningar för varierande behov

Spectralink levererar produkter inom mobilteknologi som underlättar för olika typer av verksamheter att effektivisera och förenkla sin interna och externa kommunikation.

I produktportföljen finns intelligenta Wi-Fi och DECT-lösningar (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) som ger kristallklar kommunikation och knivskarp uppkoppling för branschspecifika behov – från sjukvård till detaljhandel och tillverkningsindustrin och mycket mer. 

Spectralink kan skapa skräddarsydda lösningar för just din verksamhet och erbjuder dessutom pålitliga supporttjänster för sina produkter.

För att passa olika behov erbjuder Spectralink dessutom ett sortiment av extra hållbara enheter som klarar utmanande miljöer.

Produktområden

End-to-End Mobility, Voice over Wi-Fi, in-building DECT & W-Fi wireless devices, purpose-built devices, enterprise smartphones

Kontakta oss

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Spectralink är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE