Partner

Trellix

Trellix vet mer om cyberhot än någon annan

Tack vare Trellix förvärv av FireEye och McAfee kan nu SEC DATACOM erbjuda en bredare och mer komplett produktportfölj.

Trellix

Trellix levererar en kombination av hårdvara, programvara och tjänster för att förebygga och upptäcka angrepp på cybersäkerheten, skydda mot skadlig programvara och analysera säkerhetsrisker inom IT.

Ett nytt och innovativt tillvägagångssätt för säkerhet behövs i och med att hoten är dynamiska

De kriminella inom cyberrymden blir allt smartare, och därför behöver också din säkerhet anpassas därefter.

Med Trellix får du tillgång till en livskraftig XDR-arkitektur som anpassar sig i samma takt som de som ligger bakom hoten. Dessutom får du avancerad information om cyberhoten. Trellix representerar ett nytänkande sätt att hantera säkerhet och ger alla i organisationen den trygghet som kommer med att vara säker varje dag.

Trellix-plattformen möjliggör minskad tidsåtgång, kostnader, komplexitet och risker genom branschens mest omfattande, öppna och integrerade säkerhetsplattform. Trellix erbjuder allt från XDR och tjänster till marknadsledande hotinformation genom en enhetlig plattform.

 

 

 

Gartners 2023 market guide for Extended Detection and Response

Ladda ner Gartners marknadsguide 2023 för Extended Detection and Response

Vill du veta mer?

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Trellix är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.