Unified Communications

Yealink videolösningar för Microsoft Teams

Yealink har en komplett serie lösningar för video och röst, samtliga certifierade för Microsoft Teams. Vi har gjort det enkelt att hitta den lösning som passar dina behov bäst – oavsett om det är för det större mötesrummet eller för personligt bruk.

 

Fullständig integrering för Microsoft Teams

 

Yealink är helt och hållet integrerat med Microsoft Teams vilket ger användarna ett igenkännligt och intuitivt gränssnitt. Fullständig integrering av kalender med bokning av möteslokaler, en knapptryckning för att ansluta sig, kontakter och närhetskoppling gör Teams Room Systems till de mest intuitiva och användarvänliga lösningarna för mötesrum. Boka lokal för ditt Teams-möte, eller hitta en ledig lokal och flytta mötet från den bärbara datorn till mötesrummets Teams Room System. Skärminnehåll delas enkelt via Teams-klienten, den trådlösa USB-dongeln eller HDMI-ingången. Med lösningar för allt från små fokusrum och “huddle rooms” till flerkamerasystem för hörsalar och klassrum kan Yealink täcka alla behov. Dina användare kommer att uppskatta hur lätt det är att använda, det goda ljudet och inte minst högkvalitativ video. Med Yealink Device Management-plattformen har IT-avdelningen alltid  överblick över statusen på alla företagets mötesrum med Teams Room System.  

Lösningar för alla typer av mötesrum.
Till hemmakontoret eller mindre mötesrum.

VP59 Videotelefon med Microsoft Teams-klient.

Till hemmakontoret eller mindre mötesrum.

VC210 Microsoft Teams Collaboration Bar för mindre mötesrum och hemmakontoret.

Till mindre mötesplatser och mötesrum

MVC300II Fullständig Microsoft Teams Room-upplevelse med styrning via 8-tums touchskärm

MVC400 är den idealiska lösningen för mötesrum med plats för 6-8 personer.

Yealink MVC400II är speciellt framtagen för Microsoft Teams Rooms System och har därför ett igenkännligt och intuitivt gränssnitt som styrs via en 8″ touch-skärm.II

För det medelstora mötesrummet

MVC500II De medelstora mötesrummen. Fullständig Microsoft Teams Room-upplevelse.

För det större mötesrummet

MVC800II Det stora mötesrummet. Fullständig Microsoft Teams Room-upplevelse.

Den mycket stora möteslokalen

MVC900II För bland annat hörsalar och klassrum är MVC900 den perfekta lösningen.

Till hemmakontoret eller mindre mötesrum.

Yealink VP59 Med en stor 8-tums skärm, HD-kamera och möjlighet att ansluta en extern skärm blir denna videotelefon ett välförtjänt tillskott både på skrivbordet och i ett litet mötesrum.  Kameran är ansluten via en av de totalt två USB-portarna och kan därför enkelt flyttas över till en extern bildskärm som ansluter till telefonens HDMI-utgång. Den extra USB-porten gör dessutom att man också kan ansluta en CP900 högtalartelefon för en bättre mötesupplevelse. USB-porten kan naturligtvis också användas för att ansluta ett headset. VP59 är Androidbaserad med Microsoft Teams-klient och kommer därför att ge den fullständiga Teams-upplevelsen med snabb åtkomst till kalendermöten och alla sina värdesatta kontakter.

 • 8” touchskärm (1280 x 800)
 • HD voice
 • Noise Proof Technology
 • Inbyggd Bluetooth och 2,4Ghz/5Ghz Wi-fi
 • 2x USB-port till kamera, headset, speakerphone.
 • 1x HDMI-out
 • PoE strömförsörjning
 • 2x gigabit ethernet switch
 • Android baserad
 •  

Yealink VC210 Microsoft Teams Collaboration Bar för små mötesrum och hemmakontoret. Det snabbaste och enklaste sättet att få igång ett alltid uppkopplat Microsoft Teams mötesrum. 4K-kamera med vidvinkel och autoframing säkerställer att det alltid är fokus på mötesdeltagaren. Strömförsörjningen sker via PoE så att man inte behöver oroa sig för externa nätaggregat, och dessutom stöds användning av pekskärm via USB-port för att göra manövreringen så enkel och intuitiv som möjligt. En CP900-högtalartelefon ingår också så att mikrofonen förs ut på mötesbordet för optimal ljudupplevelse. VC210 är Androidbaserad med Microsoft Teams-klienten integrerad. Fjärrkontroll och 230V PSU ingår.

 • 4K kamera med 120-grader objektiv
 • Noise supression
 • 1x HDMI-out (stödjer CEC)
 • 2x USB-portar
 • 1x line-out
 • Inbyggd Bluetooth och 2,4Ghz/5Ghz Wi-fi

Yealink MVC300II För de små fokusrummen och mindre mötesrum är MVC300 den idealiska lösningen. Fullständig Microsoft Teams Room-upplevelse med styrning via 8-tums touchskärm med 3,5 mini-jackkontakt för headset. 4K-kamera med 120-graders lins och autoframing säkerställer att det alltid är fokus på mötesdeltagarna. En CP900-högtalartelefon för ut högtalaren och mikrofonen på mötesbordet för optimal ljudupplevelse. Innehåll på skärmen kan lätt delas trådlöst via Teams-klienten och USB-dongeln eller så kan man välja att dela via HDMI-kabel. Datorn som driver systemet är en MCore Mini-PC som kan monteras bakom mötesrumsskärmen med det medföljande väggfästet – eller där det passar in i installationen. På det viset undviker man onödigt många kablar på mötesbordet och undviker även brus från datorn.

För mindre möteslokaler är MVC400 den idealiska lösningen. Användarna får en komplett upplevelse av Microsoft Teams Rooms via en 8” touch-skärm med 3,5 millimeters uttag för headset. En videobar med 4K kamera, 133° objektiv och så kallad autoframing säkerställer att det alltid är fokus på mötesdeltagarna. Högtalare och mikrofon är inbyggda i videobaren för att ge en optimal ljudupplevelse. Skärminnehåll kan enkelt delas trådlöst via Teams-klienten och USB-dongel eller så kan man välja att dela via USB-C eller HDMI-kabel.

Datorn som driver systemet är en MCore Mini-PC som kan monteras bakom möteslokalens bildskärm med hjälp av det medföljande väggbeslaget – eller på annat sätt som passar installationen. På så vis kan onödigt många kablar på mötesbordet undvikas och man slipper dessutom störande ljud från datorenheten.

Yealink MVC500II För de mellanstora mötesrummen (6–8) personer är MVC500 den perfekta lösningen. Fullständig Microsoft Teams Room-upplevelse med styrning via 8-tums pekskärm. Panorerande/tiltande/zoomande kamera med 5x optisk zoom låter användarna själva styra vad som skall vara i fokus tack vare en särskild inpluggning av Yealink Room Control på pekpanelen. För att säkerställa att alla hörs klart och tydligt kan systemet levereras med upp till 4 trådbundna eller 4 trådlösa bordsmikrofoner. Dessutom medföljer en soundbar högtalare. Innehåll på skärmen kan lätt delas trådlöst via Teams-klienten och USB-dongeln eller så kan man välja att dela via HDMI-kabel. Datorn som driver systemet är en MCore Mini-PC som kan monteras bakom mötesrumsskärmen med det medföljande väggfästet, eller där det passar in i installationen. På det viset undviker man onödigt många kablar på mötesbordet och undviker även brus från datorn.

Yealink MVC800II För det stora mötesrummet (6–12 personer) är MVC800 den perfekta lösningen. Fullständig Microsoft Teams Room-upplevelse med styrning via 8-tums touchskärm. Panorerande/tiltande/zoomande kamera med 12x optisk zoom låter användarna själva styra vad som skall vara i fokus tack vare en särskild inpluggning av Yealink Room Control på pekpanelen. För att säkerställa att alla hörs klart och tydligt kan systemet levereras med upp till 6 trådbundna eller 4 trådlösa bordsmikrofoner. Dessutom medföljer en soundbar högtalare. Innehåll på skärmen kan lätt delas trådlöst via Teams-klienten och USB-dongeln eller så kan man välja att dela via HDMI-kabel. Datorn som driver systemet är en MCore Mini-PC som kan monteras bakom mötesrumsskärmen med det medföljande väggfästet, eller där det passar in i installationen. På det viset undviker man onödigt många kablar på mötesbordet och undviker även brus från datorn.

Yealink MVC900II För hörsalar och klassrum är MVC900 den perfekta lösningen. Fullständig Microsoft Teams Room-upplevelse med styrning via 8-tums touchskärm. Upp till 9 panorerande/tiltande/zoomande kameror med 12x optisk zoom som gör att användarna själva kan styra vad som skall vara i fokus, oavsett var i lokalen det är. Tack vare den speciella inpluggningen av Yealink Room Control på pekpanelen, kan användaren välja förinställningar för alla anslutna kameror. För att säkerställa att alla hörs klart och tydligt kan systemet levereras med upp till 6 trådbundna bordsmikrofoner eller anslutas till ett externt mikrofonsystem via RCA-plugg. Dessutom medföljer en soundbar högtalare. Innehåll på skärmen kan lätt delas trådlöst via Teams-klienten och USB-dongeln eller så kan man välja att dela via HDMI-kabel. Datorn som driver systemet är en MCore Mini-PC som kan monteras bakom mötesrumsskärmen med det medföljande väggfästet, eller där det passar in i installationen.

Har du frågor?

Vi berättar gärna mer om Yealinks lösningar för Microsoft Teams. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort, eller hör av dig direkt på: Telefon: +46 8 1244 10 50 E-mailsales@secdatacom.se