Nätverk, Nyheter

Nya satsningar på Ruckus hos oss på SEC DATACOM

30 mars 2020. En av våra främsta uppgifter som distributör är att göra det så enkelt och attraktivt som möjligt för våra återförsäljare att marknadsföra och sälja lösningar från dem leverantörer vi representerar. Därför har vi under första kvartalet 2020 tagit vårt erbjudande ett steg längre med strategiska satsningar som är relevanta både för er som redan är och som vill bli Ruckus-partner.

Vi har utökat vårt nätverksteam

I februari välkomnade vi Andreas Viggen som Product Manager med fokus på Ruckus. Andreas kommer närmast från NoWire Nordic och har över fem års erfarenhet av arbete med Ruckus produkter i olika faser av säljcykeln.

Andreas kunskaper och erfarenheter är ett stort tillskott till vårt nätverksteam och en strategisk satsning som ger våra Ruckus-partners en dedikerad kontakt.

Är ni intresserade av Ruckus produkter, söker rådgivning eller vill träffa oss för att se hur vi kan hjälpa till? Ta kontakt med Andreas.

Andreas Viggen

Telefon: +46 70 479 58 83
E-mailandreasv@secdatacom.se

SEC DATACOM – din distributör inom WiFi

Att erbjuda rätt teknologi till rätt pris och leverera inom utsatt tid är en given del av vårt uppdrag som distributör. Men på SEC DATACOM vill vi göra mer än så. Vi är övertygade om att det krävs kunskap och erfarenhet för att teknologin ska kunna nå sin fulla potential och för att vägen dit ska vara så enkel och trygg som möjligt för alla parter.

Nätverkslösningar är inget undantag, därför satsar vi nu på vårt erbjudande till er som är eller vill bli Ruckus-partner. Tack vare att vi tagit in ny kompetens kan vi erbjuda stöd genom hela säljprocessen – från införsäljningsfasen till felsökning av redan installerade nät.

Vi hjälper er med:
  • Stöd vid införsäljning av WiFi till slutkund
  • Projektering och design av nya WiFi-nät
  • Teknisk rådgivning och lösningsförslag
  • Felsökning av WiFi-nät

Bli återförsäljare

Är ni inte återförsäljare än? Inga problem. Registrera er ansökan via knappen nedan så återkommer vi inom kort.

Goda skäl att bli Ruckus-partner

Enastående teknologi och performance
Bygg trådlösa nätverk i toppklass med unik teknik. Ruckus levererar starkare signal, större täckning och stabilare performance.

Goda skäl att bli Ruckus-partner

Vi skapar värde för dig – i hela Norden
Som partner till SEC DATACOM har du alltid ett starkt team bakom dig som hjälper dig att skapa värde för dina kunder.

Goda skäl att bli Ruckus-partner

Differentiera dig från konkurrenterna
Med patenterad antennteknologi och bra management höjer Ruckus standarden och sänker kostnaden på samma gång.

Ruckus är nu en del av CommScope

Kanske har du hört att Ruckus och ARRIS har blivit en del av CommScope?

För dig som partner innebär det inga större förändringar. Ruckus är fortfarande ett eget varumärke under CommScope – nu med en ännu större och starkare organisation bakom sig.

SEC DATACOM fortsätter att distribuera Ruckus produkter i hela Norden precis som tidigare.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Ruckus är du välkommen att kontakta oss. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort eller hör av dig till Andreas direkt på:

Telefon: +46 70 479 58 83
E-mailandreasv@secdatacom.se