Nätverk, Nyheter

Nyhet: Ruckus Analytics

Ruckus Analytics är en molntjänst för intelligent övervakning av nätverket och SLA-nivåer. Driven av maskininlärning och artificiell intelligens ger Ruckus Analytics IT-avdelningen möjlighet att få en omfattande insyn i nätverksdriften. Tjänsten underlättar felsökning och hjälper IT att svara upp mot verksamhetens SLA:er. Dessutom ingår kraftfulla verktyg för Incident Analytics, Network Health Monitoring, Advanced Client Troubleshooting och mycket mer.

Molntjänst för intelligent övervakning av nätverket
och SLA-nivåer

Många IT-avdelningar saknar tillräckliga verktyg för att säkerställa att man kan leva upp till krävande SLA-nivåer. Detta gäller särskilt i miljöer med ständigt växande krav på uppkoppling och ökad nätverkskomplexitet. Supportärenden om uppkopplingsproblem duggar tätt från användarna och IT-avdelningen måste försöka leta orsaker med hjälp av den nätverksdata som finns till hands. Det är ett tidskrävande arbete att försöka ta itu med uppkopplingsproblem när man saknar smidiga verktyg för att identifiera orsakerna till problemen.

Nytillkomna Ruckus Analytics är en molntjänst för intelligent övervakning av nätverket och SLA-nivåer. Driven av maskininlärning och artificiell intelligens ger Ruckus Analytics IT-avdelningen möjlighet att få en omfattande insyn i nätverksdriften. Tjänsten underlättar felsökning och hjälper IT att svara upp mot verksamhetens SLA:er. Dessutom ingår kraftfulla verktyg för Incident Analytics, Network Health Monitoring, Advanced Client Troubleshooting och mycket mer.

IT-avdelningen får med hjälp av Ruckus Analytics den information och de verktyg som krävs för att öka effektiviteten i arbetet med att säkerställa nätverkets kvalitet och prestanda. Det frigör både tid och resurser från felsökningsarbetet vilket möjliggör att anställda kan ägna tid åt annat.

Främsta fördelarna med Ruckus Analytics

Kraftfulla verktyg för intelligent övervakning av nätverket, driven av machine learning
Hjälper verksamheter att uppnå SLA:er för nätverk
Underlättar klient- och nätverksfelsökning för snabbare lösning av uppkopplingsproblem
Ger IT-avdelningen möjlighet att djupdyka i "summary views" och små detaljer i nätverksmiljön
Kan anpassas för att passa olika typer av verksamheter och det är enkelt att utöka kapaciteten vid behov
Minskar kostnader och sparar tid och resurser åt medarbetarna

Förstå produkten – videos om Ruckus Analytics

 

 

 

Denna video ger en kort introduktion till Ruckus Analytics.

 

 

 

För en mer detaljerad genomgång av Ruckus Analytics, se denna video. Det 22 väl värda minuter!
Testa med en trial-licens

Ladda ner en kostnadsfri trial på Ruckus Analytics och testa på fördelarna själv.

Beställ i vår eShop

I vår eShop kan du beställa 1, 3 eller 5 års licenser för Ruckus Analytics. Logga in för att se priser eller kontakta oss för offert.

Läs datablad

Ladda ned databladet för att läsa mer detaljerad information om funktionerna i Ruckus Analytics.

Vill du veta mer om Ruckus Analytics?

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare. Fyll i formuläret till höger, klicka på “din kontakt” i övre högra hörnet, eller hör av dig direkt på:

Telefon: +46 8 1244 10 50
E-mailsales@secdatacom.se