Nätverk, Nyheter

Ruckus Unleashed - oslagbart WiFi för små och medelstora företag

WiFi i toppklass ska inte vara förbehållet stora företag. Oavsett om dina kunder saknar IT-avdelning eller har begränsad budget kräver både medarbetare och användare pålitlig trådlös uppkoppling.

Oslagbart WiFi för små och medelstora företag

Ruckus Unleashed levererar marknadens överlägset bästa WiFi-upplevelse utan onödig komplexitet. Den controllerlösa teknologin kräver ingen IT-avdelning, installationen är klar på minuter och levererar starkare signal, bättre täckning och stabilare prestanda än andra teknologier på marknaden. Dessutom passar Unleashed utmärkt för en mindre budget.

På den här sidan har vi sammanställt några av de främsta fördelarna med Ruckus Unleashed, det smartaste valet för små och medelstora organisationer.

 

Installation på under 5 minuter

1. Slå på dina Unleashed accesspunkter
2. Anslut till accesspunkterna via öppen SSID eller DNS
3. Konfigurera enkelt en master-AP genom Unleashed Online Wizard

En stand-by AP kommer att väljas automatiskt för att säkra elasticitet i nätverket. Övriga APs kommer att upptäcka din master-AP och ansluta sig utan handpåläggning. Ditt WiFi är redo att användas!

Enkelt management var du än är

Du kan administrera mindre Unleashed-nätverk var som helst i världen via Unleashed Mobile applikationen – självklart utan kostnad. I appen finns all väsentlig information om ditt nätverk och du har åtkomst till alla administrativa nyckelfunktioner och problemsökningsverktyg du kan tänkas behöva.

Låg investerings- och underhållskostnad

Med Ruckus Unleashed slipper du stora hårdvaruinvesteringar. Controller-funktionaliteten är inbyggd i accesspunkterna, du behöver ingen extern controller. Dessutom krävs inga accesspunktlicenser och någon specialistkunskap behövs varken för installation eller drift av nätverket. Ett smart val helt enkelt.

Redo att växa

Unleashed passar små och medelstora företag utmärkt. Men vad händer om er organisation växer? Inga problem, dina Unleashed APs hänger med även om du i framtiden väljer att installera en on-premise controller eller en molnbaserad lösning. Med Multi-Site Manager kan du dessutom enkelt lägga till fler platser i takt med att er verksamhet växer.

Med marknadens mest innovativa teknologier
Patenterad aktiv antennteknologi – BeamFlex+

Medan andra tillverkare har fokuserat på rundstrålande antenner har Ruckus satsat på att utveckla en mjukvarubaserad aktiv antennteknologi. BeamFlex+ är den hemliga ingrediens som utklassar konkurrenterna. BeamFlex+ använder accesspunkternas integrerade antennpaneler för att riktningsbestämma signalerna mot enskilda klienters position. Tekniken anpassas automatiskt efter nätverksmiljön och optimerar signalerna till varje enskild enhet. Med Unleashed kan du därför erbjuda bättre täckning än vad traditionella accesspunkter klarar att leverera.

Maskininlärning och automatisk kanalväljare – ChannelFly

De flesta APs kan byta kanal när den existerande anslutningen till en enhet blir överbelastad. Däremot är det enbart Ruckus accesspunkter med ChannelFly som använder maskininlärning och specialbyggda algoritmer för att identifiera den bästa kanalen innan bytet sker.  Tillsammans med BeamFlex+ kan därför Unleashed accesspunkter leverera betydligt högre throughput än konkurrerande teknologier.

Självformande och självläkande maskning – SmartMesh

Med SmartMesh krävs bara ett knapptryck för att täcka in varje hörn av ditt område med pålitlig och stabil uppkoppling. Du behöver inte lägga tid och pengar på besvärlig täckningsplanering eller kablar till varje AP. Markera bara ”Zero Touch Mesh” i din Unleashed Mobile app så etableras automatiskt en mesh-anslutning mellan dina APs. Om en länk går ner läker den sig själv utan att du behöver göra någonting.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller önskar en dialog omkring Unleashed eller andra lösningar från Ruckus, tveka inte att kontakta oss. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort, eller hör av dig direkt på:

Telefon: +46 8 1244 10 50
E-mailsales@secdatacom.se