Nätverk, Nyheter

SEC DATACOM blir nordisk distributör för Ruckus Wireless

SEC DATACOM och Ruckus Wireless utvidgar samarbetet i Norden och tar steget in på den svenska marknaden.

SEC DATACOM och Ruckus Wireless utvidgar samarbetet

Stockholm, 7. maj 2018. SEC DATACOM har mångårig erfarenhet som värdeadderande distributör för Ruckus i Danmark och Norge. Nu utvidgas samarbetet till att täcka även den svenska marknaden. SEC DATACOM blir nordisk distributör för Ruckus och förväntningarna är höga.

Vi är mycket glada att Ruckus innovativa nätverksteknologier blir en del av vår portfölj”, säger Lena Gulliksen, Managing Director på SEC DATACOM i Sverige. ”Ruckus är ledande inom wireless med bland annat sin unika antennteknologi, vilket passar utmärkt med vår strategi att erbjuda våra kunder marknadens bästa nätverkslösningar”, fortsätter Lena Gulliksen.

Även Ruckus gläds åt det utvidgade samarbetet. Robert Hedén, Regional Sales Director, Norden och Baltikum på Ruckus: ”Det ska bli mycket spännande att få utöka samarbetet med SEC DATACOM som sedan tidigare har distributionsrätten i både Danmark och Norge. I och med detta stärker vi vår leveranskapacitet på nordisk nivå med en mycket kompetent partner både när det gäller leveransduglighet och teknisk kompetens”.