IT Security, Nyheter

SecurityScorecard: se din verksamhet från en hackares perspektiv

Nya sofistikerade cyberhot utvecklas ständigt och äventyrar säkerheten för verksamheter varje dag. SecurityScorecard identifierar ögonblickligen sårbarheter, aktiva intrång och avancerade cyberhot för att hjälpa dig skydda din verksamhet och förstå hotbilden. Genom att inta ett utifrånperspektiv, där du kan se vad en hackare ser, möjliggörs säkerhetsbedömningar och riskanalyser som bidrar till ökad cyberhälsa.

Säkerhetsbedömning och riskanalys för ökad cyberhälsa

SecurityScorecard erbjuder säkerhetsbedömningar och riskanalyser som utvärderar och ger insyn i verksamheters cyberhälsa. Med hjälp av en enkel plattform möjliggörs inhämtning av objektiva underlag för riskbedömning av den egna och andras cybersäkerhetsstatus.

SecurityScorecard används bland annat av organisationer som vill få större insyn och kontroll över potentiella affärspartners cyberhälsa, eller som underlag för egen verksamhetsutveckling och rapportering.

Läs mer här, eller kontakta SEC DATACOM för mer information.

What Can Cyber Security Ratings Do for You?

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer och hjälper dig att komma igång med SecurityScorecard. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort, eller hör av dig direkt på:

Telefon: +46 8 1244 10 50
E-mailsales@secdatacom.se